Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hamarosan megnyílik az első olyan étterem, ahol a pincérek etetik meg a vendégeket

Csak néhány napig lehet kipróbálni a helyet. A vendégektől befolyt bevétel jótékony célra megy.

Kisgyerekként valószínűleg többünkkel előfordult, hogy lusta volt, nem akart enni, ezért az anyukája/apukája etette meg. Most felnőttként néhányan újraélhetik ezt az élményt. Londonban megnyílik az első olyan étterem, ahol a pincérek etetik és itatják meg a vendégeket, akiknek csak annyi a dolga, hogy kinyitják a szájukat, amikor kell.

A hely a „Hands Off!” (El a kezekkel!) nevet viseli. A pop-up éttermet a Tastecard nevű, különböző kedvezményeket nyújtó cég, és a Feng Shui sushi étterem alakította ki. A hely június 11-én nyílik, és mindössze négy napig lesz nyitva, este 7 és 10 óra között.

A menüben főleg japán és kínai fogások szerepelnek, mivel ezeket a pincérek könnyedén, egy pálcika segítségével a vendégek szájába helyezhetik. A desszert például a népszerű japán mochi lesz, aminek fogyasztása már többször végződött halállal.

Az, aki a pop-up étteremben szeretne vacsorázni, annak egy 20 fontos (kb. 7260 Ft) jegyet kell megvásárolnia. A jegyekből befolyt teljes bevétel a Mary's Meal jótékonysági szervezetnek megy, akik a pénzből iskolai étkezést biztosítanak a legszegényebb gyerekek számára.

Ezeket olvastad már?

via Insider

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!