Hamarosan megnyílik az első olyan étterem, ahol a pincérek etetik meg a vendégeket

Csak néhány napig lehet kipróbálni a helyet. A vendégektől befolyt bevétel jótékony célra megy.

Kisgyerekként valószínűleg többünkkel előfordult, hogy lusta volt, nem akart enni, ezért az anyukája/apukája etette meg. Most felnőttként néhányan újraélhetik ezt az élményt. Londonban megnyílik az első olyan étterem, ahol a pincérek etetik és itatják meg a vendégeket, akiknek csak annyi a dolga, hogy kinyitják a szájukat, amikor kell.

A hely a"Hands Off!" (El a kezekkel!) nevet viseli. A pop-up éttermet a Tastecard nevű, különböző kedvezményeket nyújtó cég, és a Feng Shui sushi étterem alakította ki. A hely június 11-én nyílik, és mindössze négy napig lesz nyitva, este 7 és 10 óra között.

A menüben főleg japán és kínai fogások szerepelnek, mivel ezeket a pincérek könnyedén, egy pálcika segítségével a vendégek szájába helyezhetik. A desszert például a népszerű japán mochi lesz, aminek fogyasztása már többször végződött halállal.

Az, aki a pop-up étteremben szeretne vacsorázni, annak egy 20 fontos (kb. 7260 Ft) jegyet kell megvásárolnia. A jegyekből befolyt teljes bevétel aMary's Meal jótékonysági szervezetnek megy, akik a pénzből iskolai étkezést biztosítanak a legszegényebb gyerekek számára.

Ezeket olvastad már?

via Insider

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?