Az étterem, ahol mindenben bacon van

A kanadai baconimádók élete áldásos fordulatot vesz nemsokára, amikor Montrealban megnyílik a világ első olyan étterme, ahol minden fogásban van egy kis bacon.

A baconbe tekert sütőtök receptjéért kattints ide!

Nemrég mesélt valaki egy felvidéki kisvendéglőről, ahol minden kipróbált ennivalóba került egy kis libazsír. A meglehetősen súlyos vacsora után a kérdéses vendég szeretett volna valami olyant is enni, amely nélkülözte ezt a csodás alapanyagot, szóval szilvás gombóccal próbálkozott. Ki is hozták serényen, nyakon öntve jó adag libazsírral. Valahogy így érezheti magát az a vendég is, aki a kanadai Montreal hamarosan megnyíló éttermébe, a Brutus-ba látogat majd el.

A Brutus különlegessége azonban nem a libazsír, hanem a baconszalonna lesz, ugyanis itt minden fogásba becsempészik majd ezt a szintén fajsúlyos hozzávalót. Bár a hivatalos megnyitó időpontját még nem tűzték ki, a létesítmény kiötlői már közzétettek néhány érdekes fotográfiát.

Kezdésnek itt van például a szinte kizárólag baconből készült kolbászos hot dog:

Az én személyes "kedvencem" a bacondarabkákkal és karamellel ízesített fánk. Te is fiam, Brutus?

Viszont a baconös sushi is komolyan versenyzik az első helyért.

Egy kis könnyed baconsalátát valaki?

Persze gondoltak a hagyományosabb ízek kedvelőire is.

Ki kér repetát?

(via Huffington Post)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek