Ételszobrász-verseny meghosszabbítva

Szeretsz a konyhában különlegeset alkotni? Túlteng benned a kreativitás? Szeretnéd megmutatni az ismerőseidnek és a világnak, hogy te készíted a legszebb csokoládélevelet vagy paradicsomrózsát?

Fotó: Szamos Csokoládé Iskola

Ott a helyed a NÉBIH ételszobrász versenyében!

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal az idén indult tudatformáló, tudatosságot hirdető „Ételt csak okosan! Élelmiszer-biztonság mindenkinek!” kampányának részeként meghirdeti az Amatőr „Ételszobrász” versenyt.

Játssz és nyerj!

Küldj be 2013. június 30. éjfélig két különböző szögből készített, kellően éles fotót (méretük minimum 1 Mb legyen) a kreatív módon elkészített, különleges ételdíszedről az info@eteltcsakokosan.hu e-mail-címre „ÉTELSZOBRÁSZ” jeligére, a hiánytalanul kitöltött Nevezési lappal együtt.

A játékszabályzatot itt találod >>

Mutasd meg magad a Desszertcsodák, a Gyümölcscsodák vagy a Zöldségcsodák kategóriájában, vagy akár mindháromban is! 1 főtől 1 kategóriában csak 1 művet fogadunk el, de mindhárom kategóriában nevezhetsz. Ha több kategóriában szeretnéd megmutatni tehetséged, kérjük, csatold a Nevezési lapodat minden pályaművedhez! A kiírásnak megfelelő pályázatokat szakmai zsűrink bírálja el, amelyben a NÉBIH munkatársai vesznek részt, meghívjuk továbbá kampányunk háziasszonyát, Nagy Tímea párbajtőrvívót, valamint a NoSalty webszerkesztőjét, Nemes Nórát is.

Kérünk, hogy a munkafolyamatról készíts fázisfotókat (1 fotót a kiindulásról, 2 fotót pedig az alkotás folyamatáról, méretük minimum 1 Mb legyen), melyeket őrizz meg a verseny teljes időtartama alatt, hogy a szakmai zsűri rendelkezésére álljon, amikor kiválasztjuk a 10-10 legjobb pályázatot!

A pályázatok közül kategóriánként 10 mű kerül ki honlapunkra, ahol a nagyközönség 2013. július 3-tól július 10-e éjfélig szavazhat a munkákra.

Mutasd meg ismerőseidnek, hogy te vagy a legkreatívabb amatőr ételszobrász, hogy megnyerhesd nagyszerű díjaink valamelyikét!

Fotó: Tanács Attila Ételszobrász suli

Mi vár rád?

A Desszertcsodák kategória győztesére egy Szamos Csokoládé Iskola Ajándékkártya vár, mely 1 fő részvételére jogosít a Szamos Csokoládé Iskola bármely kézműves csokoládé- vagy tortadekorációs kurzusára, ahol a nyertes ellesheti a mesterség minden csínját-bínját. Gyümölcs- és Zöldségcsodák kategóriák győztesei pedig egy Ételszobrász tanfolyamon leshetik el a trükköket Tanács Attila mesterszakács, világ- és olimpiai bajnok iskolájában.

Ha nem te vagy az első, akkor sem kell csüggedned, mert a második és harmadik helyezettek sem maradnak elismerés nélkül. Az ezüstérmesekre egy praktikus konyhai háztartási gép vár. A bronzérmesek pedig egy-egy, 5000 Ft értékű, nagyszerű recepteket tartalmazó szakácskönyv-csomagot vihetnek haza.

Az eredményeket 2013. július 12-én tesszük közzé honlapunkon és ezzel egyidejűleg Facebook-oldalunkon. Természetesen nyerteseinket e-mailben is értesítjük, és egyeztetjük az adatokat a nyeremények átvételéhez.

Várjuk ételcsodáitokat, jelentkezzetek bátran! Vonjátok be ismerőseiteket, és gyűjtsétek a szavazatokat! (x) A játékszabályzatot itt olvashatod el >>

Ételt csak okosan! >>

Címlapról ajánljuk

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!

Nosalty

További cikkek