Erre kavarj! – Hozd magad lendületbe a konyhában (is) a Nosalty új Spotify-listájával!

A Nosalty Spotify-oldalán ezúttal kreatív multimédia-tervezőnk, Réthly Dávid mutatja meg nektek, ő mire kavar munka közben és a konyhában. Hallgassátok, mivel főzhettek meg bárkit!

Tavaly novemberben indult el a Nosalty első, saját Spotify-csatornája – akkor 9 sokszínű, különböző alkalmakhoz illő zenei összeállítással készültünk nektek. A baráti vacsorákhoz, grillpartikhoz, home office-hoz vagy éppen sportoláshoz készített zenei listák azért készültek, hogy megmutathassuk nektek a Nosalty ízlését (nem csak az ételeken keresztül), valamint hogy a zenén keresztül még örömtelibbé, hangulatosabbá tegyük a főzést, az étkezést és természetesen a családdal, barátokkal együtt töltött közös időt.

Erre kavarj! lejátszási listánk következő zenei felelőse nem más, mint Réthly Dávid, a Nosalty kreatív multimédia-tervezője, aki elhozta nektek a személyes kedvenceit

Saját Spotify-csatornánk sikerén felbuzdulva újabb lejátszási listákkal készülünk nektek, melyben ezúttal szerkesztőségünk tagjai mutatják meg, ők mire kavarnak a konyhában. Ahány ember, annyiféle zenei ízlés, a legújabb zenei összeállításokban egyaránt találtok majd a pop, jazz, elektronikus, rock, metál, hip-hop és világzenei listákat, a sokszínűség szépségén felbuzdulva így minden lesz nálunk, ami szemnek, szájnak, de leginkább fülnek ingere!

'Erre kavarj!' névre hallgató Spotify-sorozatunk negyedik zenei szelektora nem más, mint Réthly Dávid, a Nosalty kreatív multimédia-tervezője.

Ha kíváncsi vagy, mire kavar Dávid a saját konyhájában, milyen zenékre mozdul meg az, aki egy jó buliban is inkább a pultban lötyög, sörrel a kezében, már indíthatod is az ő kedvenceit!

Ha tetszett az összeállítás, lájkold Spotify-listáinkat, és maradj velünk, hamarosan újabb izgalmas zenei összeállításokkal jelentkezünk!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek