Erre kavarj! – Legújabb, pörgős Spotify-listánkkal kicsit közelebb hozzuk a tavaszt

A Nosalty Spotify-oldalán ezúttal Garamszegi Zsófi, a Nosalty social media menedzsere mutatja meg, ő milyen zenékre pörög munka közben. Garantáljuk, hogy ez a pörgős playlist a dolgozószobától a konyháig, de akár futás közben is megmozgat. Ne maradjatok le ti sem a legmenőbb zenei listáinkról!

Tavaly novemberben indult el a Nosalty első, saját Spotify-csatornája – akkor 9 sokszínű, különböző alkalmakhoz illő zenei összeállítással készültünk nektek. A baráti vacsorákhoz, grillpartikhoz, home office-hoz vagy éppen sportoláshoz készített zenei listák azért készültek, hogy megmutathassuk nektek a Nosalty ízlését (nem csak az ételeken keresztül), valamint hogy a zenén keresztül még örömtelibbé, hangulatosabbá tegyük a főzést, az étkezést és természetesen a családdal, barátokkal együtt töltött közös időt.

Saját Spotify-csatornánk sikerén felbuzdulva újabb lejátszási listákkal készülünk nektek, melyekben ezúttal szerkesztőségünk tagjai mutatják meg, mire kavarnak ők a konyhában. Ahány ember, annyiféle zenei ízlés, a legújabb zenei összeállításokban egyaránt találtok majd a pop, jazz, elektronikus, rock, metál, hip-hop és világzenei listákat, a sokszínűség szépségén felbuzdulva így minden lesz nálunk, ami szemnek, szájnak, de leginkább fülnek ingere!

'Erre kavarj!' névre hallgató Spotify-sorozatunk e heti zenei szelektora nem más, mint Garamszegi Zsófi, a Nosalty social media menedzsere.

Ha kíváncsi vagy, mire kavar Zsófi a saját konyhájában, és milyen zenékre készülnek a socialmédia-posztok, akkor hallgasd meg az ő lendületes listáját!

Ha tetszett az összeállítás, lájkold Spotify-listáinkat, és maradj velünk, hamarosan újabb izgalmas zenei összeállításokkal jelentkezünk!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

„Csakis szívvel, lélekkel lehet finom ételeket az asztalra varázsolni" –...

A Nosalty-közösség nem lenne ugyanaz fáradhatatlan házi szakácsai nélkül, akik minden héten újabb receptekkel rukkolnak elő, ezzel is színesítve az oldalt. Ennek a lelkes csapatnak az egyik tagja Kard Éva "Gizi", aki HÚSBAVÁGÓ receptversenyünkön különdíjat nyert citromos-bazsalikomos patisszonkrémlevesével. Ő mesél most nekünk otthonról, konyháról és főzésről.

Nosalty

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.