Erős Pistás hambikkal támad az egyik legnagyobb gyorsétterem

Jó hírünk van azok számára, akiknek eddig mindig ott lapult az Erős Pistás üveg a konyhájukban vagy a zsebükben, hiszen egy gyorsétterem most ilyen különleges ízesítésű hamburgereket fog kínálni.

Elérkezett a nagy pillanat! Mostantól a hamburger és az Erős Pista duója kényezteti majd az ízlelőbimbókat a magyar Mekikben, a gyorsétteremlánc ugyanis ezentúl az ikonikus csípős paprikás szószt teszi majd bizonyos szendvicseibe. A McDonald's Facebook-bejegyzése szerint az Erős Pistás McChicken és Marhaburger csak időszakosan lesznek elérhetők – írja a noizz.hu.

Forrásunk volt.

Címlapfotó: Canva


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi tiramisu a boltinál

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt, a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.

Lakos Benedek

További cikkek