Elhunyt Járosi Tamás, a Malackrumpli tulajdonosa

Járosi Tamás alig két hónappal ezelőtt még több interjút adott a balatoni munkaerőhiányról, halálának hírét a közösségi oldalán hozta nyilvánosságra családja.

Elhunyt Járosi Tamás ingatlanfejlesztő, a tihanyi Malackrumpli étterem tulajdonosa – írja a hvg.hu. A hírt a 47 éves férfi családja közösségi oldalán osztotta meg, azt írták:

„Csak ülünk szótlanul, már szavak sincsenek. Tamás itthagyott minket, túl jó volt ő erre a világra.”

Járosi Tamás (Fotó: Farkas Norbert/24.hu)

Járosi Tamás alig két hónapja szólalt fel több platformon a balatoni vendéglátás helyzete kapcsán. Az RTL Híradójában arról beszélt, hogy éttermébe még havi nettó 800 ezer forintos fizetésért sem talál séfhelyettest, a 24.hu-nak pedig arról adott interjút, mi okozhatja a munkaerőhiányt és mi minden kellene ahhoz, hogy ne csak nyáron lendüljön fel a magyar turizmus.

A vállalkozó étterme, a Malackrumpli 2013-ban nyitott Balatonfüreden a BioBalaton termelői piac részeként. A Malackrumpli az első szezonban hatalmas sikert aratott, a következő évben azonban – ahogy az azóta étteremmé nőtt vendéglátóhely oldalán olvasható – csak nagy nehézségek árán tudott újból megnyitni. A Malackrumpli alig tíz év alatt végül Tihany egyik legnépszerűbb éttermévé nőtte ki magát.

Címlapkép: Farkas Norbert/24.hu

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek