Együtt karácsonyoztunk az Ikeával

Tény, hogy még csak november van, de már tele a város karácsonyfákkal - miért ne dobhatnánk fel átlag szürke hétköznapjainkat mi is egy előkarácsonyi vacsorameghívással? 

Családias hangulatban

Az Ikea sajtóvacsoráján remek programokkal, csodálatos dekorációval és hihetetlenül családias légkörrel vártak bennünket. Újdonságszámba ment, hogy idén nem csak a sajtó tagjait, de gyermekeiket is szívesen látták a jeles eseményen - a KukTanodában kicsik és nagyok mind kivették a részüket a nagy sütögetésből.

Mindenki kivette a részét a munkából

Két glöggözés és megannyi csevej között készültek a remek sütemények: volt itt aszalt szilvás zabpelyhes keksz, kókuszos–vörösáfonyás cookie, mézeskalács, édes-sós földimogyorós keksz Nigella receptje alapján, parmezános-rozmaringos keksz és végül, de nem utolsó sorban csokoládébevonatos kókuszbonbon is. Négy pultnál folyt a tüsténkedés, a kicsik pedig nyakig csokisan segédkeztek.

Készülnek a finomságok

Amíg sültek a finomságok, Laza Péter, az Ikea Örs vezér téri áruházának lakberendezője tartott egy gyorstalpalót az Ikea 2013-as téli/karácsonyi szezonjának fő csapásirányáról: idén a natúr, a svéd, a glamour és a nagyon színes trendek kaptak főszerepet, sőt ide is betört a divatvilágból már jól ismert neon őrület.

A lakoma

A vacsoramenü többek közt a már jól ismert és régóta bevált Ikea food-ból, azaz az elmaradhatatlan svéd húsgolyókból állt, de nem volt hiány rákból, lazacból, salátafélékből és szarvashúsból sem.

Köszönjük a meghívást!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk