David Beckham kertjénél csak a csirkéi lenyűgözőbbek

David Beckham nemrégiben tett ki egy videót, melynek hála, csodálatos kertjét és kedves kis csirkéit is megcsodálhatjuk.

David Beckham és felesége, Victoria Beckham szívesen engednek betekintést mindennapjaikba. Rendszeresen posztolnak képeket és videókat, nemrégiben például David Beckham megmutatta palacsintadobáló képességeit, most pedig egy újabb szuperaranyos videó érkezett, melyet David Beckham tett közzé az Instagramon.

David Beckham kertjénél csak a csirkéi lenyűgözőbbek

Az exfocista megmutatta, hogyan indul a reggele, melyet a gyönyörű veteményesében kezd. A felvételen először azt láthatjuk, hogy David Beckham a csirkeólnál kezd, ahonnan kiengedi a csirkéit, akik lelkesen követik őt mindenhová.

Egészen konkrétan végigkísér minket a veteményesén, melyben rengeteg zöldség és gyümölcs megtalálható, majd elrikkant egy „Jó reggelt" -et és néhány „Hello"-t, és befejezi a videót.

David a csirkéket feleségétől kapta még karácsonyra, melyeket azóta gondosan nevelget. Márciusban takarította be tőlük az első adag tojást, melyre nagyon büszke volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

3 recept segítségével megmutatjuk, hogy a jénai nem csak egy...

Biztos sokunk konyhájában lakik egy masszív, mégis törékenynek tűnő, sokszínűen bevethető, mégis unalmasnak ható, kiváló kulináris adottságokkal rendelkező, mégis gyakran lenézett üvegedény, amit jénainak hívnak. De mégis mik ezek a kettős érzések a tállal kapcsolatban, és hogyan lehetne őket eloszlatni? Talán a legjobb út a megismerés felé néhány egyszerű, de nagyszerű recepten keresztül vezet? Egy próbát mindenképpen megér!

Lakos Benedek

További cikkek