Csokoládés sajtkrém? Megkóstoltuk, isteni!

Először nekünk is felszaladt a szemöldökünk... Mit keres a Milka csoki a Philadelphia sajtkrémben?! De elég volt egyetlen falat, és már tudtuk, ez a házasság egy életre szóló ízélmény lehet!

Mit készítsek vacsorára?

Bizonyára te is nap mint nap felteszed ezt a kérdést. Egy hosszú nap után vacsorára legszívesebben egy sajtkrémes kenyeret kennénk a családtagjainknak, pedig alig több idő kell egy laktató, de gyors vacsora elkészítéséhez! Egy kis doboz Philadelphiában is hatalmas lehetőség rejlik! A mascarponéhoz hasonló ízű és állagú, enyhén sós sajtkrémet bátran használhatjuk kenegetők, krémek, levesek, tészták, csőben sült zöldségek és rakott egytálételek készítéséhez, sűrítéshez, sütéshez, főzéshez.... Sőt desszertek készítéséhez is ideális!

Íme, a Philadelphia! >>

{ GALÉRIA = 0,2,3,4,5,1 }

Eddig a klasszikus natúr, light, zöldfűszeres, illetve fetás-uborkás ízekben szerettük, de mostantól a csokiimádók is sajtkrémet habzsolhatnak! Hiszen a legendás Philadelphiába Milka csokoládét is „kevernek", de nem ám csak aromát, hanem igazi, hamisítatlan, krémes és édes, alpesi tejcsokoládét! Természetesen a csokis krémet sem csak kenyérre kenheted, hanem akár a kedvenc tiramisudat is felturbózhatod vele, de készíthetsz belőle fenséges mousse-t is. (x)

Készíts tiramisut! >>

Mennyei mousse-receptekért kattints ide! >>

Sajtkrémes recepteket itt találsz! >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod! >>

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...