Csodafegyver a konyhában

Eddig még nem volt karamellizáló pisztolyod? Ideje beszerezni ezt a csodafegyvert, új dimenziókat felfedezhetsz fel vele a konyhában. Grillez, pörkölj, könnyítsd meg a dolgod!

A karamellizáló pisztoly egy okos kis szerkezet

Minden konyhában ott a helye, hiszen a közhiedelemmel ellentétben nemcsak a creme brulée készítéséhez elengedhetetlen, számos más fogást is könnyebben készíthetünk a segítségével. Ha van karamellizáló pisztolyunk, akkor pillanatok alatt kész a habcsók, a fagyitorta, a grillázs, sőt egyes husok befejezését, mázak rögzítését is nagyon megkönnyíti.

A karamellizáló pisztoly megrendelhető itt

Legnagyobb előnye, hogy nem kell bekapcsolnunk a sütőt

Kis felületen is tudjuk alkalmazni, így nemcsak időt, hanem energiát is spórolunk. Bármikor könnyen utántölthető, különböző színekben kapható, és gyermekbiztos zárral is fel van szerelve! Ha pedig még mindig kell egy érv, megmutatjuk, hogyan lehet segítségével elkészíteni a nagy kedvencet, a francia desszertkrémet, a creme brulée-t.

A karamellizáló pisztoly megrendelhető itt >>

Nyári Jamie Oliver és Kitchen Craft akció itt >>

Még több creme brulée recept itt >>

Recept elmenthető itt >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

További cikkek