Így bonthatod pillanatok alatt szálakra a csirkehúst

Egyes szendvicsekbe vagy például levesekbe előszeretettel tálaljuk úgy a húst, hogy az cafatokra, szebben megfogalmazva szálakra van szedve. Most mutatunk egy trükköt, mellyel másodpercek alatt elkészítheted a húst.

Legyen szó zöldségről vagy húsról, az aprítás nem tartozik az emberek kedvenc konyhai tevékenységeihez. Sokáig tart, maszatos, a sok esetben még meleg húst pedig képtelenség rendesen megfogni. Azoknak, akik a pulled pork szendvicsek húsaihoz hasonló „szétcincált” csirkemellet vagy combot szeretnének készíteni, de nem akarnak hosszú perceken át szenvedni a húsrétegek szétszedésével, mutatunk egy gyors trükköt, honnan máshonnan, ha nem a TikTok-ról.

@raising.wildlings_ *thinks back to all the time wasted in the past. #kitchenhack #foodie #shreddedchicken #fyp #foryou #xyzbca ♬ Nobody - Mitski

A videó készítője egy elektromos kézi mixerrel/ habverővel töri össze, és egyben szedi szét a már hőkezelt csirkemellet, ráadásul azt is láthatjuk, hogy az egész procedúra nem több pár másodpercnél.

Mennyivel egyszerűbb megoldás ez, mint villával szétcincálni a húst? Csirkés szendvicsekben vagy levesekben egyaránt jól mutat az így elkészített csirke.

Forrásunk volt.


Ezeket a trükköket is érdemes meglesni:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek