Császári morzsák

Császármorzsa sütőben

Régebben mindig serpenyőben készítettem ezt a császári étket, folyamatos odafigyelést igényelt. Most, hogy sütőbe teszem, közben más dolgokra is jut időm.

Császármorzsa 2.

Jó pár évvel ezelőtt ettem egy ausztriai síelés alkalmával először igazi császármorzsát. Gyerekkoromban nagyon gyakran ettünk mélyhűtött, készen kapható változatot. Azt hittem, ...

Császármorzsa Pannitól

Anyától tanultam. Ő fejlesztette ki ezt a sütős módszert, mikor kicsit voltunk, és nem volt energiája 5 bélpoklos gyereknek való mennyiséget fent a gázon kiszaggatni. Pofonegyszerű, ...

Legújabb receptek

Cannoli pisztáciával

Szicília és az olasz kultúra egyik legfinomabb és legjellemzőbb édessége, isteni tipikus pisztácia szórattal a végén :). Megéri valami különlegeset is kipróbálni az ünnepi ...

Tepertőkrém villámgyorsan

Ha szeretitek a tepertőt és a tepertőkrémes dolgokat, akkor készítsetek házi tepertőkrémet 5 perc alatt. Alig pár dolog kell csak hozzá, a jó minőségű tepertő (legyen az kacsa, liba ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...