Csalók élnek vissza a Lidl nevével – Erre figyelj, hogy téged ne verjenek át!

Újabb hamis nyereményjáték jelent meg az interneten. A csalók ezúttal a Lidl nevében kérik el a vásárlók személyes adatait, többek között a bankkártyaadatokat is. A Lidl Magyarország közleményben hívta fel az emberek figyelmét, nehogy áldozatául essenek az átverésnek.

Ismét hamis nyereményjátékok által próbálnak meg internetes csalók pénzhez jutni, ezúttal a Lidl nevében. A hipermarketlánc felhívta rá a figyelmet, hogy a Lidl Magyarország csak és kizárólag saját hivatalos oldalain ad tájékoztatást akcióiról és nyereményjátékairól.

“Szeretnénk felhívni figyelmüket egy online terjedő csalásra, melyben a csalók vállalatunk nevében azzal keresik fel áldozataikat, hogy Lidl ajándékutalványt vagy éppen okostelefont nyertek. Ennek fejében a postázási költség kiegyenlítését, valamint postázási cím megadását kérik. Szeretnénk jelezni, hogy a Lidl Magyarország által megszervezett nyereményjátékokról kizárólag a vállalat hivatalos felületein adunk tájékoztatást, valamint hogy a nyereményekért cserébe ellenjuttatást semmilyen esetben sem kérünk” – közölte a Lidl.

Kedves Vásárlóink! Szeretnénk felhívni figyelmeteket egy online terjedő csalásra, melyben a csalók vállalatunk nevében...

Közzétette: Lidl Magyarország – 2021. április 22., csütörtök

Az áruházlánc arra kéri a vásárlókat, hogy semmilyen kétes forrásból származó, a bankkártya adatok megadására felszólító üzenetre ne válaszoljanak és ne is kattintsanak rá.


Ezek a hírek is érdekelhetnek:

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A szívednek sem jó, ha túl sokat, vagy túl keveset...

Sokszor hallunk a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás hatásairól: a pihenés kell az agynak, a mentális egészségnek, az izmoknak, gyakorlatilag minden egyes szervnek a szervezetünkben. Ez alól a szív sem kivétel: egy friss kutatás szerint a 6-7 óránál kevesebb vagy több alvás komolyan megterhelheti az egyik legfontosabb szervünket.