Újra kapható itthon a magyarok egyik kedvenc Coca-Cola-terméke

Az egyik ismert Facebook-oldal közölte a hírt. De vajon melyik Coca-Cola-termékről van szó?

Kevesebb, mint egy napja tette közzé A termékritikus néven ismert közösségi oldal, hogy visszatér a boltok polcaira a cukros (hagyományos) Coca-Cola Vanilla magyar változata.

Újra kapható itthon a magyarok egyik kedvenc Coca-Cola-terméke

A blogger bejegyzésében leírta, hogy a  Coca-Cola Vanilla 2002-ben debütált a boltok polcain az USA-ban, azonban azóta az egész világot meghódította. A termék különleges ízvilága sok fogyasztó kedvencévé tette, a vanília aromája harmonikusan egészíti ki a jól ismert kólaízt.

Bár egy időre eltűnt néhány országból, a rajongók nagyon kitartóak voltak, érdeklődésük pedig hozzájárult ahhoz, hogy újra forgalomba kerüljön. Te szereted a Coca-Cola vaníliás változatát?

Forrásunk volt.


Friss híreinkből:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Egyszerű csokis perec

Igen, ezt a retro édességet otthon, a saját konyhánkban is elkészíthetjük: omlós tésztája, roppanós csokiborítása rögtön visszarepít minden beleharapót a rég elfeledett ...

Sajtos perec omlósan

A legédesebb sós vendégváró receptjét találhatjuk itt: a klasszikus sajtos perecét. Omlós tésztából készül, kiszúrásához egy különleges forma kell, de ezt leszámítva ...

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...