Bradley Cooper újra séfet alakít!

Újabb nagyköltségvetésű mozi a láthatáron, ami nagy eséllyel elvarázsolja majd a kulináris élvezetek és a hollywoodi sztárparádék rajongóit.

Az élet ízei tavalyi meglepetéssikerét követően októberre várható az eredetileg Adam Jones címen tervezett, majd Burnt-re átnevezett újabb főzős mozi, melyben az ügyeletes hollywoodi sármőr, Bradley Cooper játssza Adam Jonest, a séfet, aki zűrös magánéletével (folyamatos kábítószerezésével és díváskodó viselkedésével) tönkreteszi karrierjét. A film sztorija szerint azonban Jones összeszedi magát, visszatér Londonba, ahol elhatározza, hogy újra a csúcsra járatja séfkarrierjét, és megpróbál összerántani egy ütős csapatot a világ legjobb éttermének megnyitásához. A terv három Michelin-csillag bezsebelése...

Cooper mellett feltűnik többek között Sienna Miller (Factory Girl, A szerelem határai), Emma Thompson (Értelem és érzelem), Omar Sy (Életrevalók), Daniel Brühl (Hajsza a győzelemért), Jamie Dornan (A szürke ötven árnyalata) és Uma Thurman (Kill Bill) is majd a vásznon, így szinte borítékolható, hogy az október 23-án a mozikba kerülő film ha másban nem is, az egy jelenetre jutó híres színészek számában mindenképpen emlékezetesnek bizonyul majd.

A film címének elnevezése körül akadt egy kis bonyodalom is: a Sony Pictures felszólította a John Wells rendezte film alkotóit, hogy az eredetileg a Chef (A szakács) címre keresztelt filmet nevezzék át, mivel tavaly ugyanezen néven mutatták be Jon Favreau amerikai vígjátékat, A séfet. Így lett a Cooper főszereplésével leforgatott filmből Adam Jones, majd egy újabb csavarral (véglegesen) Burnt (azaz kiégett, odaégett) - ezzel a címmel érkezik idén ősszel a mozikba.

Bradley Coopernek egyébként nem ez az első munkája, amiben egy lecsúszott szakácsot alakít: 2005-ben az amerikai Kitchen Confidential sorozatban már eljátszotta Jack Bourdaint, a sikeres szakácsot, aki a kokain/nők vonalán való lecsúszása után szintén egy étterem vezetésére kapott felkérést, ahol 48 óra alatt kellett egy profi csapatot felvennie maga mellé.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek