Bradley Cooper újra séfet alakít!

Újabb nagyköltségvetésű mozi a láthatáron, ami nagy eséllyel elvarázsolja majd a kulináris élvezetek és a hollywoodi sztárparádék rajongóit.

Az élet ízei tavalyi meglepetéssikerét követően októberre várható az eredetileg Adam Jones címen tervezett, majd Burnt-re átnevezett újabb főzős mozi, melyben az ügyeletes hollywoodi sármőr, Bradley Cooper játssza Adam Jonest, a séfet, aki zűrös magánéletével (folyamatos kábítószerezésével és díváskodó viselkedésével) tönkreteszi karrierjét. A film sztorija szerint azonban Jones összeszedi magát, visszatér Londonba, ahol elhatározza, hogy újra a csúcsra járatja séfkarrierjét, és megpróbál összerántani egy ütős csapatot a világ legjobb éttermének megnyitásához. A terv három Michelin-csillag bezsebelése...

Cooper mellett feltűnik többek között Sienna Miller (Factory Girl, A szerelem határai), Emma Thompson (Értelem és érzelem), Omar Sy (Életrevalók), Daniel Brühl (Hajsza a győzelemért), Jamie Dornan (A szürke ötven árnyalata) és Uma Thurman (Kill Bill) is majd a vásznon, így szinte borítékolható, hogy az október 23-án a mozikba kerülő film ha másban nem is, az egy jelenetre jutó híres színészek számában mindenképpen emlékezetesnek bizonyul majd.

A film címének elnevezése körül akadt egy kis bonyodalom is: a Sony Pictures felszólította a John Wells rendezte film alkotóit, hogy az eredetileg a Chef (A szakács) címre keresztelt filmet nevezzék át, mivel tavaly ugyanezen néven mutatták be Jon Favreau amerikai vígjátékat, A séfet. Így lett a Cooper főszereplésével leforgatott filmből Adam Jones, majd egy újabb csavarral (véglegesen) Burnt (azaz kiégett, odaégett) - ezzel a címmel érkezik idén ősszel a mozikba.

Bradley Coopernek egyébként nem ez az első munkája, amiben egy lecsúszott szakácsot alakít: 2005-ben az amerikai Kitchen Confidential sorozatban már eljátszotta Jack Bourdaint, a sikeres szakácsot, aki a kokain/nők vonalán való lecsúszása után szintén egy étterem vezetésére kapott felkérést, ahol 48 óra alatt kellett egy profi csapatot felvennie maga mellé.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

További cikkek