Legyél ott A séf premier előtti vetítésén!

Játssz velünk, és nyerj páros belépőt A séf budapesti vetítésére!

Ha szereted a gasztronómiát és a jó vígjátékokat, neked is ott a helyed A séf premier előtti vetítésén. Válaszolj egy kérdésre, és nyerd meg a páros belépők egyikét!

Legyél gyors, hiszen az első 30 helyes beküldő nyer, így ma már meg is tudod, ha a szerencsések között vagy! A megfejtés beküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

Jól jönne a játékhoz egy kis segítség? Nézz bele a film előzetesébe:

A játék véget ért, íme a nyertesek:

  • Szabó Ramóna
  • Knis Edina
  • Mohácsi Dóra
  • Varga S. Rebeka
  • Máté Kata
  • Árendás Melinda
  • Szabó Nóra
  • Görömbölyi Józsefné
  • Beke Csilla
  • Secerov Olga
  • Kuzma Orsi
  • Norbert Sari
  • Gubó Mira
  • Farkas Tímea
  • Busa Mária
  • Mónos Magdi
  • Jónás Fanni
  • Farkas Józsefné
  • Harmath Csaba
  • Rácz Birbála
  • csallo07
  • Könyves Anett
  • Erdős Krisztina
  • Nóricicc
  • Szekér Dorottya
  • Nagy Mariann
  • Farkas Laura
  • Tari-Csirmaz Edit
  • Damásdi Ildikó
Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

6 tipp a tényleg finom töltött padlizsánhoz

Sokan ódzkodnak a különböző töltött zöldségektől, így a töltött padlizsántól is, amely averziónak gyakran egy negatív múltbéli élmény adja az alapját – nézzünk hát most pár trükköt, ami a jövőben segít majd kikövezni az utat a fogás megkedvelése felé.

Lakos Benedek