6 boltban is kapható élelmiszer, amivel nem éri meg házilag vesződni

Ha nagyon otthonkészítés-pártiak vagyunk, könnyen beleeshetünk abba a hibába, hogy tényleg, de tényleg mindent házilag szeretnénk előállítani. Pedig nem minden éri meg ám a fáradtságot.

Több okból is ellenezhetjük a bolti élelmiszereket: nem olyan finomak, nem olyan különlegesek, mint a házilag készítettek, gyakran drágábbak is, és tele vannak ismeretlen, de minimum furcsa hozzávalókkal. Ezek az állítások az esetek nagy részében tényleg megállják a helyüket, de nem mindig. Vannak ugyanis olyan bolti élelmiszerek, amelyek sok időt megspórolhatnak nekünk, ráadásul költségek és tápanyag szempontjából is jó választásnak bizonyulnak, otthoni megmunkálásuk pedig túl sok macera lenne. Lássuk, melyek ezek!

Nézd meg galériánkban az élelmiszereket:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több tipp a konyhai alkotáshoz:

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...