Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bezártak a mekik, a rajongók viszont jótékony céllal elárverezték a szendvicsüket – ennyiért kelt el!

Az eBay szolgáltatását kevesen használják arra, hogy élelmiszert vagy kész éttermi ételeket adjanak el rajta, egy fura elméből azonban nem mindennapi ötlet pattant ki. 
Nagyjából egy hete az Egyesült Királyságban is bezártak a McDonald's éttermek a koronavírus-járvány terjedése miatt. Hogy mennyien találják kétségbeejtőnek a gyorséttermek bezárását, arról aligha lehet kellő mennyiségű információt szerezni, mindenesetre néhány őrült, ám jó szándékú embernek nem mindennapi ötlete támadt: utolsó, a bezárás előtt megvásárolt hamburgereiket és csirkefalatkáikat felteszik az eBay-re. 
 
 
Akár teljesen értelmetlen is lehetne a kezdeményezés, hiszen pár éve már láttunk olyat, hogy a betiltott mekis műanyag szívószálakat valaki 1000 fontért árulta a neten, most viszont a jó szándék vezérelte az ötletgazdákat. 
 
Az utolsó, zárás előtt megvásárolt Big Mac szendvicset és csirkenuggets-eket áruló ismeretlen a licit során összegyűlt teljes összeget az NHS-nek ajánlja fel (ez a brit Országos Egészségügyi Szolgálat). Ha pedig azt hinnénk, hogy kevés ember érti a poént, a mekis ételek néhány óra alatt elkeltek,
 
egy Big Mac például 13.50 fontért, nagyjából 5400 forintért talált gazdára.
 
A licitet meghirdető ismeretlen személy a termékeket már használtként jelölte meg eredeti posztjában, és azt is leszögezte, hogy ezek nemcsak egyszerű mekis ételek, ezek bizony gyűjtői darabok: 
 
 
,,Kérlek, vedd figyelembe, hogy bár ez a hamburger amennyire lehet, érintetlen és tiszta, nagy valószínűséggel már romlott, ezért fogyasztásra alkalmatlan."
 
,,A bevétel 100%-a az NHS dolgozóinak lesz felajánlva, akik a frontvonalban harcolnak a vírussal. Sok szerencsét nektek, és vigyázzatok magatokra!"
 
Nem is olyan nagy őrültség hamburgereket eladni a neten, ha ilyen jó szándék vezérli az embert, ugye? 
 

Ez is érdekelhet: 

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!