Gyűrűk ura, Óz, Shrek, Hobbit? Mind eszünkbe jutott nagy hirtelen, mikor végignéztünk ezeken a képeken, főleg a maketteken. Hihetetlen, egyeseknek milyen vágyálmaik vannak!
Carl Warner a fotográfia megszállottja, ezen kívül pedig meghökkentő, főleg étel tematikájú installációkat készít, amelyeket speciális utómunkával tesz teljesen meseszerűvé - így lesz a makett kelkáposztából, sajtokból, brokkoliból és egész halakból tenger, hajó, erdő vagy vadregényes mesebeli táj.
Gyakorlatilag a hűtőt tartalmából, ahogy ő mondja, a "semmiből" varázsol valami egész mást - pusztán a fotózás, a fények, a beállítás, a kompozíció segítségével.
Nagyszerű szakértő csapat áll mögötte, foodstylistok, makettezők, akik nélkül nem jöhetne létre, amit itt láthattok.
Ez a tortácska csak akkor lesz gluténmentes, ha olyan zabpelyhet (vagy zabpehelylisztet) használunk, melynek csomagolásán fel van tüntetve, hogy "gluténmentes".
Imádjuk a lélekmelegítő fogásokat! Ennek bizonyítékaként fűszeres, forró almalevest, burgonyás rántott húst és egy gluténmentes, gesztenyétől szezonális csokitortát hoztunk!
Mindannyian láttuk már a trükköt: kész a főtt tojás, leöntjük róla a forró vizet, és már megy is a csap alá a hideg vízben. Úgy tűnik, ez a módszer több szempontból is tévútra visz.
Karácsony közeledtével egyre több mákos sütemény kerül az asztalra, de nem csak a klasszikus kék mák létezik. Ismerd meg a fehér mákot, amely nemcsak ízében különleges, hanem tápanyagokban is gazdag!
A kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.
Mindannyian láttuk már a trükköt: kész a főtt tojás, leöntjük róla a forró vizet, és már megy is a csap alá a hideg vízben. Úgy tűnik, ez a módszer több szempontból is tévútra visz.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...