Azért éri meg bablevest készíteni ebédre, mert olcsó alapanyagokból kihozhatunk egy szerény, mégis laktató fogást, amit ráadásul még a finnyásabbak is szívesen elfogyasztanak majd. Receptvariációkból is van jó pár: készíthetünk hagyományos, olaszos, de akár Jókai bablevest is.
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több bableves440Kalória15.5gFehérje32.1gSzénhidrát27.9gZsírAz örök és megmásíthatatlan receptúra, ami mindig tökéletes bablevest szül. Tejföl legyen elég otthon! -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több bableves613Kalória44.1gFehérje25.9gSzénhidrát37.2gZsírA nagy nevű író is megnyalná mind a tíz ujját egy ilyen gazdagra főzött, szinte dekadens leves után. -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több bableves375Kalória17.3gFehérje63.9gSzénhidrát5.2gZsírItáliában is honos a műfaj, az olaszok (természetesen) tésztával küldik meg rendesen a maguk bablevesét.
Még több bableves itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!