Azt hiszed, üres a Nutellás-üveged? Hát nem!

Kikanalaztad az utolsó utáni falat Nutellát is az üveg legaljáról? Van otthon tejed? Akkor figyelj.

Az emberi kreativitás, cukoréhség és spórolás nagyszerű triója - kikanalaztad a Nutellás-üvegedet, vége, nincs többé? Ne hidd! Van ott még:

1. önts az "üres" üvegbe 2-3 dl jó meleg tejet

2. zárd le, és rázd addig, míg láthatóan le nem tisztul a mogyorókrémes üveg belseje

3. amikor szépen beleolvadt a tejedbe a csoda, ihatod is a legeslegjobb, és átszámolva talán legolcsóbb forró csokoládét!

4. nyomj egy kis habot a tetejére, és véged.

NÉZD:

Ezt is próbáld ki!

Házi Nutella 2 perc alatt!!!

Néhány Nutellás süti is a végére:

Címlapról ajánljuk

Heti Horoszkóp: ez az az étel, amit végre tanulj meg...

Vannak ételek, melyekről azt hisszük (sokszor jogosan, máskor abszolút nem), hogy mi képetlenek lennénk elkészíteni őket. Meg hogy anyué úgyis sokkal jobb. Vagy hogy ezt apa tudja a legjobban, bográcsban. Pedig az élet rövid, vágj bele! Nézzük, mit ajánl a heti horoszkóp, melyik ételnek veselkedj neki végre!

Nosalty

4 gyakori ok, ami miatt kókadozhatnak a paradicsompalántáid

A paradicsom friss, nyárias ízével majdhogynem minden hobbikertész kertjében vagy éppen balkonján megtalálható. Hálás növény, hiszen viszonylag gyorsan megerősödik, és azután csakúgy ontja a piros kis labdákat. Na, de mi lehet a gond, ha hirtelen hervadásnak indul? Lássuk, milyen okok állhatnak a kókadozó paradicsompalánta hátterében!

Balogh Lilla

További cikkek

4 virágmag, amit júliusban vethetsz el

A kerti munkálatok júliusban sem állnak meg, ha szeretnénk egész évben virágoktól pompázó, színes kiskertet. Bár azt gondolnánk, júliusban minek már elvetni bármit is, de ez a 4 kerti virág már ősszel boldogítani fog, akkor is, ha július derekán veted el a magját!