Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Anyósa kertjében futotta le a maratont egy magyar férfi

A fantasztikus karanténmaratonról egy kis videó is készült, ami nagyon viccesre és motiválóra sikeredett.

A karantén ideje alatt sokkal kreatívabbnak kell lennie a futóknak. Bár még nem tiltott a szabadban sportolni, mégis sokan inkább azt választják, hogy a kertjükben vagy a futópadon kocognak. Mivel az előbbi megoldásra keveseknek van lehetőségük, így marad a kert. De mi történik akkor, ha valaki nem csak egy pár kilométeres távot kíván megtenni, hanem a maratont szeretné lefutni?

Egy pécsi férfi megtette azt, amit vélhetően elég kevesen a világon: egy kertben abszolválta a maratoni futást.

Cselik Bence az anyósa kertjében tette meg a 42 kilométeres távot – írja a bama.hu. „Egyik ismerősöm kihívott, hogy dekázzak vécépapírral. Tudtam, hogy az nem megy, ezért rögtön a futás felé fordultam, amit évek óta csinálok. (…) A körtefák és málnák között szlalomozni is kellett, ami olykor meg is karistolt” – mesélte a pécsi adjunktus.

Bence és családja egy 54 négyzetméteres lakásban élnek Pécsett, a kertvárosban, felesége szülei viszont kertes házban laknak, így náluk csinálta végig a futást. Az adjunktus a veteményest és a családot kerülgetve végül 4 óra 43 perc alatt teljesítette a karanténmaratont a 80 méteres kertben.

Egyébként nemrégiben egy dél-afrikai házaspár az erkélyükön futotta le a maratont. Ők 5 óra 4 perc alatt tették meg a távot. 

Ezeket olvastad már? 

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!