Amerikaiak a pálinkán hüledeznek

A pálinkával való első találkozás nem egyszerű, ám jó esetben, valaki megtanítja, hogyan kell helyesen inni. Az alábbi videóban szereplők nem voltak ilyen szerencsések.

Jellegzetes magyar élelmiszereket végigkóstoló japán lány után, most amerikai fiatalok kóstolták végig a világ néhány erős italát, köztük egy 40 %-os magyar szőlőpálinkát. A BuzzFeed által közzétett videó tanúsága szerint a hazai ital eléggé megviselte a mit sem sejtő amerikaiakat. Az első találkozás szörnyűségén nem is csodálkozunk, főként mert a felvételről egyértelműen látszik, nem kimondottan a helyes légzési technikákat alkalmazzák a pálinka elfogyasztásakor.

(via BuzzFeed)

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

#HÁZICSEMEGE: Városiak, fiatalok, mégis egy tanyán váltják valóra álmaikat –...

Miért dönt úgy egy informatikus és egy divattervező, hogy a nagyvárosi életet és karriert hátra hagyva egy óriási tanyán kezdenek újra mindent, életüket pedig a fenntartható gazdálkodásnak szentelik? A Nosalty és a Suzuki #HÁZICSEMEGE című sorozatának legújabb részében Juhász Anna és Goldmann Dávid a bekölcei Remény Farmon mutatták meg, hogy a csirketenyésztés is lehet emberséges, hovatovább környezetkímélő is. (x)

Szponzorált tartalom

További cikkek