Velünk játszva spórolhatsz!

Nálunk, az ALDI-nál a jó dolgok mindig együtt járnak, mint az alacsony árak és a nagyszerű nyeremények! Játssz velünk most!

Játssz velünk a Facebookon, és nyerj!

Fotózd le kedvenc ALDI saját márkás terméked, és töltsd fel az ALDI Magyarország Facebook-oldalára, a 04.18-i poszt alá. A fotód mellett kommentedben azt is meséld el nekünk, hogy miért éppen ez a termék a kedvencedet! A játék április 18-24. között zajlik. A fotót feltöltők között 1 000 000 forintnyi összértékű nyereményt sorsolunk ki április 25-én. Tarts velünk, légy te az egyik szerencsés nyertesünk! A nyereményjáték részleteit az aldi.hu oldalon találod.

Mindenkire figyelünk!

Üzleteinkben közel 500 mentes és egészségtudatos termék közül választhatsz, legyen szó félkész vagy késztermékről, illetve a főzéshez, sütéshez elengedhetetlen alapanyagokról. Mentes termékeink remek minőségét vásárlóink is elismerik. Büszkék vagyunk arra is, hogy ezeket a speciális árucikkeinket is pénztárcabarát áron tudjuk kínálni. Április 18-tól a készlet erejéig elérhető saját márkás választékunkban az ENJOY FREE! gluténmentes panírmorzsát csak 799 forintért vásárolhatod meg, míg a JUST VEG! főzőkrémet már 599 forintért hazaviheted.

Szuper szombatunkon most a paradicsom a sztár!

Április 20-án a vonzó gyümölcs- és zöldségkínálatunkban elérhető fürtös cherry paradicsom 250 grammos csomagját 1299 forint helyett, 46%-os kedvezménnyel csak 699 forintért kínáljuk. A falatnyi paradicsomok tökéletesek szendvicsekhez, salátákba és mediterrán fogásokba.

Várunk áruházainkban és a fotódat a Facebook-oldalunkon, a 04.18-i posztunk alatt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek