Vigyázat: üvegdarab lehet az Aldi egyik italában, semmiképp se fogyaszd el

Az Aldi visszahívja Aperitivo Sprizz nevű termékét, mert előfordulhat, hogy az italba üvegdarab került. Kérik a vásárlókat, hogy ne fogyasszák el.

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és szállítója, a Mack & Schühle AG elővigyázatosságból visszahívta az Aperitivo Sprizz aromatizált, boralapú koktél termékét - értesítték a vásárlókat az áruházlánc oldalán. A 3 x 0,2 literes kiszerelés esetében üvegdarab lehet a termékben.

Vigyázat: üvegdarab lehet az Aldi egyik italában, semmiképp se fogyaszd el

Az ital mindegyik magyarországi Aldi-üzletben elérhető volt 2021.07.15. és 2021.07.20. között, mostanra már felfüggesztették az értékesítését. Az Aperitivo Sprizz terméket, kéri az áruházlánc, hogy senki se fogyassza el, a vásárlás vételárát blokk hiányában is visszatérítik, bármelyik üzletben.

Forrásunk volt.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 retro kiegészítő a nagymama konyhájából, ami ma is menő

Emlékszel még arra, milyen volt a nagymama konyhája? Cirádás díszítéssel megfestett tányérok, furcsa mintával hímzett feliratos falvédő, színes szalagfüggöny – a sort pedig még vagy egy tucat régi kiegészítővel tudnánk folytatni. Vajon ezek a dolgok tényleg divatjamúltak már, vagy egy kis kreativitással akár még egy mai, modern konyhát is fel tudnak dobni?