9 karácsonynak öltöztetett kutya

Most nincs recept, nincs ennivaló, nincs süti, csak néhány karácsonyi díszekbe csomagolt kutya, hogy emlékezzünk: a Karácsony igenis jó!

1.

2.

3.4.

5.

6.

7.

8.

9.

Ezt is nézd meg!

11 karácsonyi süti, amit alaposan elrontottak

(cikkforrás: bordepanda)

Hozzászólások (1)

Törölt felhasználó

Ez a karácsonyi kutyaöltöztetés BAROMSÁG!!! A kutya is érz? lélek, és ezzel az ostobasággal lealacsonyítjuk! A KUTYA NEM JÁTÉK!!!

MuCoral

Ismerve a kutyákat bizton állíthatom elirigyelhet? kutya sorsuk van, többet mozognak, játszanak, sportolnak mint az átlag kutyák és nem játékszerek. A fotózás folyamata pedig szintúgy egy feladat és játék számukra mint bármi más, nem ebben tetszelegnek egész nap. Fotózás is addig megy míg koncentrációval és természetesen jó kedvvel bírják, mindegy hogy karácsonyi téma vagy sem. Másképp nehezen lesznek ilyen képek (is) csak ahogy egy ilyen profi kutyákhoz ért? fotós csinálja, rájuk is odafigyelve etc. ;)

Címlapról ajánljuk

11 húsleves-variáció, ami anyu és nagyi főztjére emlékeztet

Gőzölgő-aranyló húsleves, melybe annyi sárgarépa, zeller, fehérrépa, karalábé, cérnametélt és főtt hús kerül, amennyi nagyi merőkanalába belefér. Te milyen hússal szereted? Kerül bele nálatok gyömbér? Esetleg citrom? Próbálj ki különféle variációkat, és gubózz be egy tál isteni húslevessel, mert annál jobb nincs is!

Nosalty

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek