Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A 82 éves Jane Fonda beragyogta a 92. Oscar-gálát

Jane Fonda jött, látott, és kisugárzásával, megjelenésével elvitte a show-t a 92. Oscar-gálán. De ez még nem minden! Zseniális módon üzent a világnak! 
Jane Fonda adta át a 92. Oscar-gálán a legjobb filmnek járó aranyszobrot. A kétszeres Oscar-díjas színésznő ruhaválasztása idén több volt, mint meglepő, mert fontos üzenetet is hordozott. 
 
A 92. Oscar-gálára ugyanis nem egy új ruhakölteményben, hanem egy meglévő Elie Saab darabban kápráztatott el mindenkit. Ezt a ruhát viselte a 2014-es Cannes-i Filmfesztiválon is. 
 
Megjelenés, ruha, haj és smink. Egyszerűen tökéletes úgy, ahogy van: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jane Fonda (@janefonda) által megosztott bejegyzés,

 
Jane Fonda többször is felhívta már a figyelmet a klímaváltozás veszélyeire, és arra, itt az ideje, hogy változtassunk, többek között véget vessünk a pazarlásnak. Ezért is választotta erre a nagy alkalomra a már 2014-ben is viselt bordó ruhát, ami most is kétségtelenül fantasztikusan állt a 82 éves színésznőn.
 
 
Ráadásul a 2011-es Béke, szerelem és félreértés című filmje óta először láthattuk a színésznőt ősz hajjal, aki piros kabátjával állt színpadra. Azzal a piros kabáttal, amit azokon a klímaváltozás elleni tüntetéséken hord, ahol mindig felszólal, és ahol rendre le is tartóztatják. 

De ő még a letartóztatást is stílusosan viseli: 
 
 
Zseniális csavarok, rejtett, de mégis nyílt és fontos üzenetek Jane Fonda-módra! Elsöprő! Nem csoda, hogy egész Hollywood, sőt, a világ is a lábai előtt hever. 
 

Ez is érdekelhet: 

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!