7 nap, 7 étel – Nyárias-házias étkekkel lépkedünk át a héten

Az alábbi válogatás a lehető legnyáriasabb ételeket hozta össze a hétre, ráadásul minden fogás könnyen és gyorsan elkészíthető, így a jóllakottság kellemes érzéséért csak egészen keveset kell dolgoznunk. Jól hangzik, ugye?

Terített asztallal vár minket a napfényes nyár: az összes zamatos paradicsom és friss burgonya, paprikák, tökök és ízes húsok várják a feldolgozást, hogy szaftosan, fűszeresen, pirultan, pároltan, egyszóval tökéletesen kerülhessenek az asztalra. A heti kínálatban különösen sok a házias recept, az elkövetkezendő napokban maradunk a megszokott ízeknél, nem teszünk túl nagy kitérőket a gasztronómia világában. Persze izgalmas receptekből így sem lesz hiány. Indulhat a főzés?

Nézd meg galériánkban a nyárias-házias ételek receptjeit!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezeket a recepteket is ki kell próbálnod:

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek