7 nap, 7 étel – A húsvét kedvenc alapanyagaiból főzünk gyors ebédeket

A húsvét gasztroszempontból tulajdonképpen a tavaszi friss és szezonális alapanyagok ünneplése: kezdjük már most a méltatásukat, használjuk heti gyors ebédeink központjában a kedvenceket!

Ugyan van még egypár napunk a húsvéti hosszú hétvégéig, lélekben (és gyomorban) már most elkezdhetjük a készülődést. Hiszen az alapanyagok már most is adottak, a zsenge, tavaszi retekcsomók, salátafejek, a tojások és a torma csak arra várnak a boltban, a piacon, hogy hazavigyük őket és főzzünk belőlük egy isteni, gyors ebédet. Tegyünk így, hozzuk meg a saját és családunk kedvét a hamarosan beköszöntő ünnepléshez, lakmározáshoz: az alábbi receptek garantáltan segítenek majd ebben!

Nézd meg galériánkban a hétre szánt gyors, húsvéti ihletésű ebédeket, a receptekért kattints a képre!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Készülj a húsvéti ünnepkörre további tartalmaink segítségével:

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek