7 mosótrükk - hátha ezeket még nem ismered!

A mosástól sose szabadulhatunk - miért ne tennénk könnyebbé néhány okos trükkel? Mutatjuk. Nézzétek a videót.

1. Ha farmerod színét és anyagát akarod megóvni, önts rá hideg vizet + némi konyhasót, és áztasd be. Ez lassítja a szín fakulását.

2. Ha farmerodat egy műanyag tasakban a mélyhűtőbe teszed, állítólag semlegesíti a szagokat. Ezt nem más állítja, mint a Levi's.

3. Ha hideg vízzel mosod ruhádat, nem megy össze, és a színek is megmaradnak, ha pedig többszínű, nem mosódnak össze!

4. Nincs vasalód? Használj hajszárítót a videón látható módon: ez is működik a ráncok ellen!

5. Tartsd meg ruháid ragyogó színét: a centrifuga előtt önts bele 1 bögre ecetet!

6. Megelőznéd sötét ruháid fakulását? Centrifuga előtt önts bele a dobba 1 bögre konyhasót!

7. Piszkos a mosógép? Önts bele fél bögre szájvizet, és indítsd el üresen - szuperül fertőtlenít!

Ez is idevág!

7+7 mosáskönnyítő tipp

(via buzzfeed)
Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Pulyka Wellington módra

A pulyka Wellington módra egy elegáns és különleges étel, amely a klasszikus Beef Wellington receptjének egy szárnyas húsból készült változata. Lényege, hogy a pulykamellfilét ízletes ...

Ciniminis keksz

Hatalmas rajongói vagyunk a hagyományos csokidarabkás keksznek, de ez a fahéjas-fehércsokis talán még nagyobb kedvencünk lett. A kívül ropogós, belül szaftos fahéjas sütik önmagukban ...

Címlapról ajánljuk

9 kiváló hely országszerte, ahonnan nyugodt szívvel rendelhetsz bejglit

Bejgli nélkül épp úgy elképzelhetetlen a karácsony, mint Last Christmas vagy Igazából szerelem nélkül. Van, ahol generációról generációra öröklődő recept alapján készül az ünnepi sütemény, de szerencsére annak sem kell aggódnia, aki nem tud/akar nekilátni otthon a bejglisütésnek. Mutatunk kilenc opciót, ahonnan bátran rendelhetsz, akár a klasszikus, akár az új ízek rajongója vagy. De van ötletünk annak is, aki speciális étrendet folytat!

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...