6 pakolós-költözős tipp

Költözöl? Pakolgatsz? Szeretnél még az idegbaj előtt letudni mindent, és nyugodtan hátradőlni az új vagy átrendezett lakásban? 6 tippünk ebben segíthet!

A költözés rémálom - ennél nagyobb közhelyet keveset lehet írni, de igaz. Dobozok, ruhák, könyvek, iratok, kacatok szerteszét, ütköző érvek és ellenérvek, síkideg házastársak és családtagok, cipekedés, takarítás. Az alábbi videó 6 okos tippje ebben nyújt segítséget. Ha nektek is van tippetek, ne fogjátok vissza magatokat, osszátok meg kommentben!

1. A dobozokra kétoldalt sniccerrel vágjunk lukat, hogy a fogantyúval könnyebben és többet tudjunk cipelni.

2. A vállfán lógó ruhákat úgy ahogy van, húzzuk alulról felfelé haladva egy nagy, felül madzaggal zárható szemeteszsákba, így rögtön fel is akaszthatjuk majd őket.

Ezt is ajánljuk!

A kozmetikumaid második élete

3. Ha gombos ajtónk van, a gombra és a kilincsre tekerjünk fel egy vastagabb befőttes gumit, hogy az ajtó nyelvét ezáltal benyomva megakadályozzuk önmagunk kizárását.

4. A nyakláncokat aggassuk WC-gurigára felfűzve szépen sorban, így nem gabalyodnak össze!

5. Ha tányérokat pakolunk el, mindegyik közé rakjunk egy műanyag tányért is, így nem törnek össze! Tök egyszerű :)

6. Ha szőnyegünk foltos, tegyünk egy sprayflakonba meleg vizet, a tetejére meg öntsünk háztartási ammóniát, és spricceljük a foltra. Tegyünk rá egy kis törülközőt, és arra vasaljunk rá. Voilá! A folt eltűnt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek