Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

5 kihagyhatatlan sportprogram, amit ki kell próbálnod a gyerekeddel a hétvégén

Idén is rengeteg izgalmas sportprogrammal várja a gyerekeket a Generali Gyerek Sziget. Összegyűjtöttük a legjobbakat! (x)

A Gyerek Sziget minden hétvégén olyan, mint egy minden jóval megtöltött gyereknap. Rengeteg izgalmas program vár kicsiket és nagyokat. Most a legjobb sportprogramokat gyűjtöttük össze:

Bagjump

Szabadesés gumikötél és ejtőernyő nélkül! Izgalmasan hangzik, igaz? A szülőknek nem kell aggódni, a gyerekek az ugrásnál egy hatalmas felfújt párnára esnek. A biztonságról profi instruktorok és a fejlett technológia gondoskodnak. Érdemes kipróbálni, de csak ha elmúltál 10 éves és magasabb vagy mint 140 centiméter!

Mászófal

A mobil mászófal minden korosztálynak maradandó élményt nyújt. A 8 méter magas, háromoldalú mászófalon egyszerre akár 3 ember is kipróbálhatja a falmászást. A kezdők mellett a haladó falmászók számára is kihívást és élvezetet jelenthet az eszköz használata, mivel az egyes oldalakon különböző nehézségű pályákat tudnak kialakítani.

Bringás Kalandpark

A nyár és a kerékpározás kéz a kézben járnak. A Gyerek Szigeten teljesen más szemszögből pillanthatsz erre a közkedvelt sporteszközre. Vajon tud a gyereked tekerés nélkül 10 kört menni a pumpapályán? Vajon kiismerik a trükkös bringákat? A Hajógyári-szigeten erre is fény derülhet.

Foci Sziget

Elrajtolt 2018-as futball világbajnokság, ennek szellemében a labdarúgás szerelmesei is találnak majd maguknak érdekes programokat. Kicsik és nagyok fejleszthetik a labdaérzéküket, célba rúghatnak, megtanulhatnak igazán jól cselezni. Ezeket lehet kipróbálni: Darts foci, Panna ball, Teqball, élőcsocsó, célbarúgás.

Gladiátor Run Akadályfutás

A gyerekek azt is kipróbálhatják, mennyire erősek és kitartóak. A Gladiator Run 15 akadályával és 700-1500m hosszú pályával vár. Animátorok felügyelete mellett rövid bemelegítés után vághatnak neki a legbátrabbak a pályának, ahol akadályok egész sora várja őket. A sikerélmény garantált!

A Generali Gyerek Sziget 0-99 éves korig várja a családokat egész júniusban, a részletes programokat itt találod!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!