Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

4+1 ok, miért rendelj a Wolton elvitelre ebédet és vacsorát!

Kevesen tudják, de a házhoz szállítás mellett az online ételrendelésnek van egy másik oldala is: az elvitel. Mutatunk 4+1 szituációt, amiben megkönnyíti az életed! (x)

Bár a Wolt védjegyei a kék dzsekis futárok, a házhoz szállítás mellett más módon is megkönnyíti az éhes emberek életét. Számos étterem lehetővé teszi ugyanis a Wolton, hogy az online rendelés után személyesen vedd fel a kész ételeket, aminek nincs külön díja, és várakoznod sem kell. Mutatjuk, milyen helyzetekben jelent óriási segítséget ez a funkció.

1. Nincs kedved sorban állni és várni az étteremben hétvégén

A hétvége lényege, hogy kikapcsolódj és feltöltődj, ráadásul ilyenkor a kalóriák sem úgy számítanak, mint rendesen. Ilyenkor belefér, hogy egy kiadós éttermi ebéddel kényeztesd magad, ha pedig igazán hedonista szeretnél lenni, még a várakoznod sem kell!
A Woltnak köszönhetően már az interneten, gyakorlatilag bárhonnan leadhatod a rendelésed előre, úgy, hogy te magad hozod el a megadott időben. Az ételek árán felül ennek nincs külön díja, így a hétvégi séta közben kényelmesen magadhoz tudod venni az ebédet vagy vacsorát, majd otthon élvezheted a mennyei ízeket. Nincs várakozás, nincs sorban állás, csak finom falatok és teli bendő.

2. A 30 perces ebédszüneted nem akarod várakozással tölteni

Az előbbihez hasonló helyzet, amikor nem akarod várakozással tölteni az értékes ebédszüneted egy jelentős részét. Ha az ebédidő előtt 10-15 perccel megrendeled a Wolton a kedvenc helyedről a kedvenc fogásod, csak gyorsan ki kell ugranod érte, és roboghatsz is vissza az irodába megenni. Így sokkal hatékonyabban tudod kihasználni az ebédszüneted, és akár egy kávé vagy egy séta is beleférhet az időbe.

3. Kiülnél valahova megenni az ebédet

Nincs messze a Károlyi-kert, a Gellért-hegy vagy a Duna-part? Használd ki a jó időt, és ebédelj a szabadban! Az egész napos gép előtt ülés az irodában és home office-ban is ugyanolyan fárasztó a szemeknek, az elmének és a hátnak. Egy kis darabka természet ezért igazi felüdülést jelenthet a digitális térben töltött órák között. Kell még egy finom ebéd, és kész a tökéletes hétköznapi piknik! Ehhez nézz ki egy éttermet a Wolton, ahol elviteles opció működik, ugorj be gyorsan a rendelésedért, aztán irány egy kényelmes pad, ahol napfürdőzés közben elfogyaszthatod azt. Garantáltan felfrissülve térsz majd vissza a valóságba.

A hétvégi piknikekhez pedig ugyanígy csak egy takarót és a tollasütőket kell magaddal vinned otthonról, az ebédet pedig útközben kapd fel a kiszemelt étteremben.

4. Épp csak annyi időd van, hogy felkapd a rendelést

Megbeszélésről megbeszélésre sietsz, vagy sok a feladat a teendőlistán? Az ebéd ilyenkor az utolsó dolog, amire az ember gondol, de a szervezetnek szüksége van az energiát biztosító élelemre, különösen, ha teljesítenie kell. A Wolton pár kattintással összeválogathatod az üzemanyagot az egész napos hajtáshoz, mindössze be kell ugranod érte az étterembe, és roboghatsz is tovább.
Ugyanígy egy hétköznap esti családi összejövetel vagy romantikus vacsora megszervezésében is nagy könnyebbséget jelent ez a lehetőség, főleg ha nincs kedved a konyhában robotolni, vagy várni, hogy megérkezzen a futár. Hazafelé menet kapd fel az esti menüt, és amint hazaértél, indulhat is az ünneplés vagy a romantika.

+1: most 10% kredit-visszatérítés jár utána

Június 2. és 30. között még egy nyomós érv szól az elviteles rendelés mellett, ugyanis ezeken a napokon a vásárlás értékének 10%-át megkapod Wolt-kreditben, amit a következő vásárlásnál tudsz felhasználni 14 napon belül. Több kredit = több kulináris élmény.
 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!