29 zene, amire sütnöd és főznöd kell

Még mindig nem jött meg az ihleted a karácsonyi menü összeállításához? Az ételsort már kitaláltad, csak a kedved nem jött meg nekiállni? Ráhangolunk az ünnepre, hallgass ránk!

A december mindig a családról és a barátokról szól, az együtt töltött időről. Ilyenkor érdemes egy pillanatra megállni és megcsodálni a fényeket a városban, magunkba szívni az illatokat a vásárokban, és feltöltődni belőlük. Ne hagyd, hogy bedaráljon a rohanás, vásárlás, a plázákban való idegesítő kapkodás és lökdösődés, inkább figyelj magadra és a szeretteidre, lélekben is készülj az ünnepre. Elvégre a Karácsony az örömért, feltöltődésért, és a kapcsolataink ápolásáért van.

Ahhoz, hogy az otthonodba is beköltözzön az ünnep, az adventi és karácsonyi készülődés egyik legfontosabb eleme az ünnepre való hangolódás. Gyertyákkal, illatokkal, és persze sütéssel és főzéssel, ami aktuális lehet a karácsonyi menüsor főpróbájaként is. A konyhai előkészületek legtökéletesebb segítsége a zene (legalábbis mi erre esküszünk), ami ellazít, vagy éppen lázba hoz, feltölt, inspirál, vagy csak egyszerűen jókedvre derít.

Ahhoz, hogy már most ünnepi hangulatba kerülhessetek, összegyűjtöttünk pár örökzöld zenét a karácsonyi sütéshez és főzéshez, amik egészen biztos, hogy frenetikus hatással lesznek rád!

Csak indítsd el a lejátszót, és hagyd, hogy a zene irányítson!

Ez is érdekelhet!

21 zene, amik nélkül nincs főzés!

Hozzászólások (2)

Fruzsikaa

Borzalmas. Hogyne, nem rontom el a hangulatot a konyhában, hogy még ott is csak amerikai zene szóljon...Nincs nekünk magyar zenénk? Vagy legalább európai?

u03251

7 magyar szám is van benne.Végig kéne nézni a lejátaszási listát........

Címlapról ajánljuk

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek