29 zene, amire sütnöd és főznöd kell

Még mindig nem jött meg az ihleted a karácsonyi menü összeállításához? Az ételsort már kitaláltad, csak a kedved nem jött meg nekiállni? Ráhangolunk az ünnepre, hallgass ránk!

A december mindig a családról és a barátokról szól, az együtt töltött időről. Ilyenkor érdemes egy pillanatra megállni és megcsodálni a fényeket a városban, magunkba szívni az illatokat a vásárokban, és feltöltődni belőlük. Ne hagyd, hogy bedaráljon a rohanás, vásárlás, a plázákban való idegesítő kapkodás és lökdösődés, inkább figyelj magadra és a szeretteidre, lélekben is készülj az ünnepre. Elvégre a Karácsony az örömért, feltöltődésért, és a kapcsolataink ápolásáért van.

Ahhoz, hogy az otthonodba is beköltözzön az ünnep, az adventi és karácsonyi készülődés egyik legfontosabb eleme az ünnepre való hangolódás. Gyertyákkal, illatokkal, és persze sütéssel és főzéssel, ami aktuális lehet a karácsonyi menüsor főpróbájaként is. A konyhai előkészületek legtökéletesebb segítsége a zene (legalábbis mi erre esküszünk), ami ellazít, vagy éppen lázba hoz, feltölt, inspirál, vagy csak egyszerűen jókedvre derít.

Ahhoz, hogy már most ünnepi hangulatba kerülhessetek, összegyűjtöttünk pár örökzöld zenét a karácsonyi sütéshez és főzéshez, amik egészen biztos, hogy frenetikus hatással lesznek rád!

Csak indítsd el a lejátszót, és hagyd, hogy a zene irányítson!

Ez is érdekelhet!

21 zene, amik nélkül nincs főzés!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Ehető ajándékok karácsonyra

Gongolkodjatok idén ehető ajándékban karácsonyra! Legyen szó bármilyen édes házi apróságról a gumicukortól a lekvárig, biztos, hogy örülni fognak az ajándékozottak!

Nosalty

További cikkek