12 könyv, mely tökéletes az igazi életmódfanatikusoknak karácsonyra

Ha szeretsz könyvet ajándékozni karácsonyra, vagy ha magadat lepnéd meg egy olyan izgalmas olvasmánnyal, melynek középpontjában az életmód áll, akkor összeszedtük neked a legszuperebb újdonságokat. Neked már csak választanod kell közülük!

A karácsony előtti időszakban mindenki fokozottan elfoglalt és fáradt, így nehéz eligazodni a könyvek között, különösen a zsúfolt könyvesboltokban. Ha szeretnéd valamilyen hasznos olvasmánnyal meglepni szeretteidet, akkor lapozd végig a galériánkat, melyben összegyűjtöttük a leghasznosabb olvasmányokat.  

Karácsonyi ajánlónkban egyaránt kínálunk a tudatos illetve mentes táplálkozás elveire épülő receptes könyveket, továbbá életmóddal, sporttal és kertészkedéssel kapcsolatos kiadványokat.


Még több karácsony:

Címlapról ajánljuk

4 jel, hogy ideje lecserélni a vágódeszkád

Egy jó minőségű vágódeszka tényleg lehet befektetés: sok évig használhatjuk konyhánkban, természetesen megfelelő odafigyelés és ápolás mellett. Azonban még így is eljöhet az a pont, amikor be kell látnunk, hogy eljött a csere ideje – az erre utaló jelek alant következnek.

Lakos Benedek

További cikkek

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.