2019 lakberendezési trendjei II. – pasztellszínű nagyvárosi romantika, főleg nőknek!

Púderrózsaszín, rózsaarany és elegáns szürke – kifinomult romantika 2019-ben. Így rendezd be az otthonodat, ha eleganciára és harmóniára vágysz.

A puha anyagok, a süppedős bútorok, a lágy és nőies pasztellszínekkel harmonizáló maszkulin szürke és barna árnyalatok 2019 egyik legelegánsabb trendjét vetítik előre. Egy fehér vagy barna plüss párna, egy rézlámpa és egy halvány rózsaszín szőnyeg még egy szürke kanapét is képes stílusossá varázsolni.

A finom textilek és a természetes anyagok a romantikus és a modern életérzés tökéletes egyensúlyát alkotják meg. Ez a kifinomult stílus tökéletes választás, ha nagyvárosban élsz, és az otthonodba lépve a nyugalom szigetére szeretnél megérkezni.

Ezt láttad?

2019 lakberendezési trendjei – Retro Pop, a modern nosztalgia

A barna, a szürke, valamint a rózsaszín egymással finom harmóniát alkotnak, és különleges, elegáns hatást keltenek. Egy-egy jól megválasztott rose gold kiegészítővel megteremtheted azt a fényűzést, amitől nemcsak elegáns, de lágy is lesz ez a stílus.

A feminin és a maszkulin színek, textúrák keverése a férfi és a női energiák egyensúlyát teremtik meg, miközben a réz és rózsaarany kiegészítők tovább fokozzák a lakás női energiáit. Ehhez a stílushoz az elegáns márvány mintázatot és a púderrózsaszínt natúr kővel, barna velúrbőrrel és decens szürkével kombináld.

A vattacukor színű hálószobát is feldobhatod egy-két puha, barnás árnyalatú párnával, takaróval, valamint réz kiegészítőkkel. Így a kislányosból nőies, mégis lágy enteriőrt varázsolhatsz, amiben öröm lesz ébredni.

Ezeket olvastad már?

Címlapról ajánljuk

További cikkek