2014. május 16. - Food Revolution Day!

2012-ben indította útjára Jamie Oliver, a népszerű brit séf a Food Revolution mozgalmat. Idén mi is csatlakozunk az eseménysorozathoz. Tartsatok velünk!

Jamie Oliver, a népszerű brit séf televíziós és éttermi tevékenysége mellett nagy hangsúlyt fektet a főzés népszerűsítésére is. Ennek jegyében indította útjára 2012-ben a Food Revolution mozgalmat. A mozgalom mögötti ideológia alapja, hogy a főzés egyszerű dolog, hogy sokat tehetünk egészségünk érdekében azzal, ha félkész-, készételek helyett magunk készítjük el ételeinket, valódi alapanyagokból. Különösen fontosnak tartja a gyermekek edukációját, az idei, május 16-ára meghirdetett Food Revolution Day kifejezetten a gyermekekre fókuszál. Az elmúlt két évben megrendezett Food Revolution napok eseményeibe a világ több mint 70 országa kapcsolódott be, több mint 1200 eseménnyel.

Idén a NoSalty aPiqniq-kel és a Brióssal összefogva részt vesz a nemzetközi eseménysorozatban. 2014. május 16-án, péntek délután 16h-tól mindenkit várunk a NOHA Stúdióba (Bp. XIII. ker. Pozsonyi út 12.), aholegyütt fogjuk elkészíteni egészséges ételeinket a lelkes gyerekekkel és szüleikkel.

Gyertek el ti is!

Hozzatok magatokkal egy tál házi készítésű sütit és a receptjét, hogy együtt ünnepelhessük a valódi ételeket!

Címlapról ajánljuk

További cikkek