19 elképesztően bizarr ételpárosítás

Kóstoltad már a sajtos pizzát olvasztott csokival? Vagy a tojásrántottát lekvárral? Esetleg a chipset tejjel? Abszurdnak tűnhet, pedig vannak, akik szerint csak így az igazi!

"Ahány ház, annyi szokás" - tartja a mondás, és hát... mindenkinek vannak furcsa dolgai. Azonban ennyire brutális étkezési szokásokra eddig én egyáltalán gondoltam. Oké, nekem is volt a középiskolában egy osztálytársam, aki a krumplis tésztát kizárólag baracklekvárral tudta megenni, de például nekem már az is képtelenség volt, aki a vajas kenyeret mézzel vagy lekvárral ette.

A most következő, meglehetősen szokatlan módon párosított ételek kombinációi azonban túltesznek a gyerekkori lekváros-májkrémes kenyereken is, ugyanis némelyikük annyira bizarr, hogy még az étvágyunk is elmegy a fotójukra nézve, nem hogy megkívánjuk őket. Pedig a különös ételpárosítók szerint ezek az ételek csak így együtt a legfinomabbak.

1. Cheetos chips tejjel

2. Mogyorókrémes szendvics savanyú uborkával

3. Sajtos pizza olvasztott csokival

4. Sós-borsos almaszeletek nyersen

5. Mézes pizza

6. Sültkrumpli mézzel

7. Vaníliafagyi szójaszósszal

8. Sajtos-banános melegszendvics

9. Chips sajtkrémmel

10. Popcorn ketchuppal

11. Tojásrántotta lekvárral

12. Sajtos-lekváros szendvics

13. Avokádó mézzel

Hozzászólások (4)

Hagymafaló

Azért nem mind annyira bizarr... Sajtot gyakran lehet látni lekvárral, pl rántott sajt áfonyadzsemmel. Illetve a képen nem mogyorókrém, hanem mogyoróvaj látható, ami viszont elég sós, így nem elképzelhetetlen savanyú uborkával. A chipset meg miért ne lehetne sajtszószba mártogatni? A fondünek épp ez a lényege, csak az meleg....

Törölt felhasználó

ezek egyáltalán nem bizarr kaják... édes - sós ezer éve nyer? páros

Zoli

Az ementáli sajt nagyon finom barack, vagy szilva lekvárral. A svájciak is mindenfélét mártogatnak a forró csokiba, vagy forró sajtba. Tapasztalatból mondom, hogy mindegyik nagyon finom.

VTimi75

A párom a krumplis tésztát és a tojásos nokedlit is kristálycukorral szórja meg. Na, az bizarr! Brrrr...

Címlapról ajánljuk

További cikkek