13+1 ajándékötlet a NOSALTY Webshopból

A konyhai kütyüknek mindenki örül. Válogattunk nektek egy csokorral. Válassz közülük, lepd meg szeretteidet. Jó böngészést kívánunk hozzá!

Ezek azok az apróságok, amelyekkel igazán megörvendeztetheted családtagjaidat. Olyan konyhai felszerelések listája következik most, amelyekkel kibővíthetitek a korábban már elkészített sütik és a ünnepekkor használt tálak, poharak tárházát. A legjobb hírünket még nem is mondtuk: ha 2015. december 10. és 13. között rendelsz, 20% kedvezményt adunk minden termékünkre!

Az ajándékötletekért kattints ide!

{ GALÉRIA = nid: 224413 }

A kedvezmény minden termékünkre vonatkozik, ezért érdemes szétnézni Webshopunk más, nem kifejezetten ünnepi termékei között is, például az otthoni termékek kategóriában. Itt a lakás díszítésére alkalmas tárgyakat, például ajtókopogtatót, tárolókat, akasztókattaláltok - ezek közül nekünk abaglyosa kedvencünk.

Ami még érdekelhet:

13 felülmúlhatatlan ajándéktipp plázázás nélkül

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 retro kiegészítő a nagymama konyhájából, ami ma is menő

Emlékszel még arra, milyen volt a nagymama konyhája? Cirádás díszítéssel megfestett tányérok, furcsa mintával hímzett feliratos falvédő, színes szalagfüggöny – a sort pedig még vagy egy tucat régi kiegészítővel tudnánk folytatni. Vajon ezek a dolgok tényleg divatjamúltak már, vagy egy kis kreativitással akár még egy mai, modern konyhát is fel tudnak dobni?