13+1 ajándékötlet a NOSALTY Webshopból

A konyhai kütyüknek mindenki örül. Válogattunk nektek egy csokorral. Válassz közülük, lepd meg szeretteidet. Jó böngészést kívánunk hozzá!

Ezek azok az apróságok, amelyekkel igazán megörvendeztetheted családtagjaidat. Olyan konyhai felszerelések listája következik most, amelyekkel kibővíthetitek a korábban már elkészített sütik és a ünnepekkor használt tálak, poharak tárházát. A legjobb hírünket még nem is mondtuk: ha 2015. december 10. és 13. között rendelsz, 20% kedvezményt adunk minden termékünkre!

Az ajándékötletekért kattints ide!

{ GALÉRIA = nid: 224413 }

A kedvezmény minden termékünkre vonatkozik, ezért érdemes szétnézni Webshopunk más, nem kifejezetten ünnepi termékei között is, például az otthoni termékek kategóriában. Itt a lakás díszítésére alkalmas tárgyakat, például ajtókopogtatót, tárolókat, akasztókattaláltok - ezek közül nekünk abaglyosa kedvencünk.

Ami még érdekelhet:

13 felülmúlhatatlan ajándéktipp plázázás nélkül

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

7 retró éttermi jelenség, amitől a Kádár-kor nosztalgiája tör elő...

Mint tudjuk, előre megyünk, nem hátra, de a négy fal között azért mindannyian csináljuk. Egy kis elrévedés a múltba, akár a saját, élő élményünk volt, akár családi fotókról, filmekből ismerjük. Az idén bemutatott HBO-sorozattal, a pillanatok alatt kultikussá lett Besúgóval csak újabb jegyet váltottunk a nosztalgiavonatra, amivel mi most a vendéglátás retró világába robogunk. Ha vissza nem is vágyjuk, no ki melyik elemét szerette a szocialista éra éttermi élményeinek?

Nosalty