13 jel, amiből biztosra veheted, hogy igazán lusta vagy!

Kicsit elszaladt veled a konyha? Kiömlött 3 napja a csipsz, nincs tiszta edényed, és a szemét is csurig? Magadra ismersz ezekben a pontokban? akkor valóban lusta vagy.

1. Ha kiég egy égő, inkább mécsesezel, és addig használod a többi lámpádat, amíg aztán ki nem égnek azok is szép sorban. Kellemetlen, amikor - mint például a szüleimnél - mindegyik gyors egymás utánban durran el. Akkor már muszáj tenni ellene.

2. A szemét-JENGA életed meghatározó részét képezi

3. Ha elromlik/törik/szakad a lakásban valami, és nem létszükséglet a megjavítása, például nem a bejárati ajtód kilincse az, akkor az jó ideig úgy is marad, illetve megpróbálod valahogy összeragasztani.

4. A szemetesedet pedig általában temérdek pizzás doboz telíti, amiktől persze nem férsz el.

5. Vajat kenni a kenyeredre kanállal, teát keverni ujjal (!), amikor épp nincs kiskanalad, bort inni bögréből, tejet borospohárból, mert épp nincs tiszta.

6. Ha csengetnek, páni félelem fog el, és "IDE UGYAN be nem jön senki" felkiáltással maradsz szépen ülve - sem a lakás állapota, sem a te külsőd nem alkalmas idegenek befogadására.

Ezt is olvasd el!

Nézd meg, hogy repül a kis csivava a hóba! - vicces videó

7. Ha elfogy a WC-papír, a papírtörlőt használod (vagy zsebkendőt), és amíg az kitart, nem pótlod. Végülis minek, ugyanúgy cellulóz...

8. MINDEN létező bögrét és poharat felhasználsz, amíg még van tiszta a lakásban. Durvábbak mosogatás előtt a legkevésbé mocskosból még egyszer isznak.

9. Az ágy mellett tartott vizespoharadból több mint egy hete kortyolsz éjjelente.

10. Ha kiömlik a víz, nem törlöd fel, úgyis megszárad alapon, és hát végülis igazad is van.

11. Az idejét sem tudod, mikor láttad a WC-gurigát a saját helyén.

12. Az, hogy egész nap ágyból netezel, pizsamában, fürdés nélkül, és csak enni állsz fel, az bevett dolog.

13. Nem férsz el a fürdőben/tusolóban/kádban a ki nem dobott samponos/tusfürdős flakonoktól. "Dehát mindegyik alján van még!"

(forrás: buzzfeed)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Hiány lehet a téli slágergyümölcsből

Tudjuk, hogy elkeserítőek az élelmiszer-drágulásról szóló hírek, pedig sajnos, úgy tűnik, a sornak továbbra sincs vége. Most egyik téli slágergyümölcsünk van bajban, és nemcsak nálunk, világszerte.

10 nosztalgiasütemény, egyenesen a nagyi kredencéből

Távolodjunk el kicsit a modernitás zajától, térjünk vissza a nagymama konyhájába, ahol állandóan készült valami finomság, az asztalon vagy a kredencben elrejtve mindig akadt egy kis nyalánkság. Talán az alább olvasható nosztalgiasütemény-lista egyike?