13 jel, amiből biztosra veheted, hogy igazán lusta vagy!

Kicsit elszaladt veled a konyha? Kiömlött 3 napja a csipsz, nincs tiszta edényed, és a szemét is csurig? Magadra ismersz ezekben a pontokban? akkor valóban lusta vagy.

1. Ha kiég egy égő, inkább mécsesezel, és addig használod a többi lámpádat, amíg aztán ki nem égnek azok is szép sorban. Kellemetlen, amikor - mint például a szüleimnél - mindegyik gyors egymás utánban durran el. Akkor már muszáj tenni ellene.

2. A szemét-JENGA életed meghatározó részét képezi

3. Ha elromlik/törik/szakad a lakásban valami, és nem létszükséglet a megjavítása, például nem a bejárati ajtód kilincse az, akkor az jó ideig úgy is marad, illetve megpróbálod valahogy összeragasztani.

4. A szemetesedet pedig általában temérdek pizzás doboz telíti, amiktől persze nem férsz el.

5. Vajat kenni a kenyeredre kanállal, teát keverni ujjal (!), amikor épp nincs kiskanalad, bort inni bögréből, tejet borospohárból, mert épp nincs tiszta.

6. Ha csengetnek, páni félelem fog el, és "IDE UGYAN be nem jön senki" felkiáltással maradsz szépen ülve - sem a lakás állapota, sem a te külsőd nem alkalmas idegenek befogadására.

Ezt is olvasd el!

Nézd meg, hogy repül a kis csivava a hóba! - vicces videó

7. Ha elfogy a WC-papír, a papírtörlőt használod (vagy zsebkendőt), és amíg az kitart, nem pótlod. Végülis minek, ugyanúgy cellulóz...

8. MINDEN létező bögrét és poharat felhasználsz, amíg még van tiszta a lakásban. Durvábbak mosogatás előtt a legkevésbé mocskosból még egyszer isznak.

9. Az ágy mellett tartott vizespoharadból több mint egy hete kortyolsz éjjelente.

10. Ha kiömlik a víz, nem törlöd fel, úgyis megszárad alapon, és hát végülis igazad is van.

11. Az idejét sem tudod, mikor láttad a WC-gurigát a saját helyén.

12. Az, hogy egész nap ágyból netezel, pizsamában, fürdés nélkül, és csak enni állsz fel, az bevett dolog.

13. Nem férsz el a fürdőben/tusolóban/kádban a ki nem dobott samponos/tusfürdős flakonoktól. "Dehát mindegyik alján van még!"

(forrás: buzzfeed)

Hozzászólások (3)

menyuska

Ez nagyfokú igénytelenség, nem lustaság! Aki még annyira sem tiszteli saját magát sem, hogy rend legyen körülötte...

terranova56

Hát egy-kett? dolog stimmel, pedig szerintem nem vagyok lusta, a párom azért tesz róla, figyelmeztet és eligazít

arkanum

Azért az izzó kicserélése sokszor elég problémás - létra kell hozzá, este mikor hazamész, már sötét van stb. A wc-papír, kéztörl?-papírzsebkend? egymás kiváltása miért lustaság kérdése? Az egyes tárgyak elromlásának javítása meg inkább pénz és nem lustaság kérdése

Címlapról ajánljuk

További cikkek