Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nagyon bizarr: CSIRKENUGGETSBŐL készülő csavaros fagyival botránkoztat egy fagyizó

Bizarr csavaros fagyival botránkoztat az ír fagyizó - csirkenuggetset aprítanak tejszínbe, hogy kedvenc mekis falatkádat ezentúl el is nyalhasd!

Ha egy dolgon botránkozol ma meg, akkor vélhetően ez lesz az. Egy ír fagyizó thai csavaros jégkrém formájába öntötte a meki csirkenuggets-ét. Igen, jól hallottad. 

Az ír XXE ICE fagyizója mindenből, de mindenből fagyit készít, méghozzá a most trendi thai módra, csavaros formában – azaz a fő alapanyag apró darabokba tördelésével, tejszínnel való elegyítésével, hirtelen fagyasztásával majd feltekercselésével. Van náluk sajtos-hagymás csipszes, Kinder Buenos, Reese's-es – a fő hozzávaló csak rajtuk múlik. Így születhetett meg a csirkenuggets feldarabolásával készülő változat is, ami több mint bizarr, valljuk be.

ÍGY KÉSZÜL:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ICE CREAM ROLLS (@xxi_ice) által megosztott bejegyzés,

 

A tulaj elmondása szerint logikus volt a döntés, hogy sokak kedvencét, a nuggetset szemeljék ki következő áldozatukként.

Mondjuk, ha arra gondolunk, hogy tiniként mi is mártogattuk a mekis tölcséres fagyiba a sült krumplit, onnan már csak egy ugrás a csirke tejszínnel való elegyítése fagyi formájában, de azért nem vagyunk benne biztosak, hogy ezt kipróbálnánk.

Ezeket láttad?


via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!