10 éves a BORIGO-25 éves a Ludwig Múzeum!

Idén 10 éves a BORIGO magazin, a Ludwig Múzeum pedig idén ünnepli megalapításának 25. évfordulóját.

Ünnepeljünk együtt! A BORIGO Kultúrparty ismét különleges „kulturális-kulináris” élményt tartogat a bor és a kortárs művészet rajongóinak!

Az exkluzív tárlatvezetés bemutatja a múzeum fordulatokban gazdag történetét, amely egyben az elmúlt negyedszázad krónikája is. A november 14-én nyíló új Gyűjteményi kiállítás a kortárs művészet sajátos, izgalmas nézőpontjából vázolja fel Magyarország és Közép-Kelet-Európa 1989 utáni történetét, elsősorban az 1989 után keletkezett műtárgyak segítségével.

A Peter és Irene Ludwig-féle adomány alapjain mára egy több mint ötszáz kiemelkedő darabot számláló, értékes és strukturált, a poszt-szocialista térség egyéni jegyeit hordozó nemzetközi gyűjtemény épült fel. A mostani válogatásban többek között olyan fogalmakat és jelenségeket vizsgálunk, mint a globalizáció és helyi érték, szabadság és krízis, identitás és külső meghatározottság, új médiumok és régi konfliktusok – mindezt csaknem száz, frappáns és elgondolkodtató műalkotáson keresztül.

A tárlatvezetést követően a BORIGO igazán különleges borsorral lepi meg a látogatókat! A 2014-es évben a BORIGO tesztjein legjobban szerepelt borokból több tucatnyit lehet majd megkóstolni a programon, kizárólag olyan tételeket, amelyeket a decemberben megjelenő BORIGO TOP100 magazin listája is tartalmazni fog!

PROGRAM• 18.30-19.00 - Érkezés, regisztráció• 19.15-20.00 - Megnyitó, welcome koccintás, exkluzív tárlatvezetés a Gyűjteményi Kiállításban• 20.00-22.30 - Borkóstoló• 21.30 - Játék: tombolasorsolás értékes nyereményekkel!Jegyár: 4 900 Ft

A BORIGO Kultúrparty klubesemény belépőjegyének ára tartalmazza a tárlatvezetést és a borkóstolót. Részletek és elővételes jegyvásárlás a www.borigo.hu oldalon!A kiállításról bővebben: www.ludwigmuseum.hu

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek