10 ember, aki gyűlöli a Karácsonyt

Bizony, nem mindenki érzi év végén parancsszóra a Karácsony szellemét - ha tetszik, ha nem, ha rossz ezt hallani, ha nem, van akinek a háta közepére se hiányzik.

A Karácsony, valljuk be, főleg a családosok, kisgyerekesek, boldog párkapcsolatban élők között számít várva várt események. Vannak, akik idén pont nem érzik annyira a flesst, sőt, van, aki úgy általában van rosszul a geil díszektől, a bevásárlóközpontoktól, az erőltetett ajándékozástól, a rokonozástól, a Last Christmas típusú zenékről.

Jöjjön 12 kiábrándult ünneplő fotója!

1. Az ember, aki "TÜNDÉR" márkájú üres mosogatóflakonnal oldotta meg a csúcsdíszkérdést. Páratlan kiábrándultság.

2. Az ember, aki a SANTA (Mikulás) feliratot SATAN-ra cserélte. Mert miért ne, végülis csak egy betű, és majdnem ugyanazt jelenti. Mottó: "amíg anya észre nem veszi."

3. Az ember, aki úgy tűnt, eljegyzési gyűrűt ajándékoz a kedvesének, aztán kiderült, hogy az egy bögre füle. Végtelen kiábrándulás.

4. Az ember, akinek annyira nem volt kedve kicsomagolni a műkarácsonyfát, hogy rögtön a dobozra aggatta az égősort - úgyis nemsokára el kell rakni megint alapon.

5. Az ember, aki nemes egyszerűséggel alkoholos dobozokból állított fát közlekedési bójával a csúcsán - végülis fehér-piros, színben ünnepi.

6. Valaki, aki felgyújtotta ezt a csodás mézeskalácsházat.

7. Az ember, aki nem vett karácsonyfát, hanem sebészkesztyűket fújt fel és állította őket fenyőalakzatba. Mennyire kreatív!

8. A szülők, akik megspórolták a tavalyi képeslapot, a lényeges részeket átírva.

9. Az ember, aki viccesnek tartotta Karácsonyra egy Mercedes slusszkulcsát ajándékozni...ami tulajdonképp egy pendrive.

10. Az ember, aki tökéletesen fejezte ki a házfalra aggatott karácsonyi égősorokkal a hangulatát az ünnepek iránt. MEH. Ennyi.

Ez is érdekes lehet!

12 karácsonyi ajándékötlet tisztaságmániásoknak

(cikkforrás: buzzfeed)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 virágmag, amit júliusban vethetsz el

A kerti munkálatok júliusban sem állnak meg, ha szeretnénk egész évben virágoktól pompázó, színes kiskertet. Bár azt gondolnánk, júliusban minek már elvetni bármit is, de ez a 4 kerti virág már ősszel boldogítani fog, akkor is, ha július derekán veted el a magját!