A recept pontosan így jelent meg egy nagyon régi újságban. Eredetileg csípősen készül, de mivel régóta ezt készítem újév napján, a gyerekek miatt nem főztem sosem csípősre. Persze nem árt neki, ha valaki szereti a csípőset, egy kis darált csípőssel vagy zöldpaprikával még ízesíteni, talán még jobb a beteg gyomorra. :) Nálunk a hagyomány miatt készül újévkor, nem a macskajajra, de év közben is többször készítem szombati ebédre, pogácsával vagy egyéb tésztával.
Hozzászólások (2)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. január 4-én kiemeltük cikkünkben: 12 tartalmas leves a megmaradt virslik megmentésére
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. December 29-én kiemeltük cikkünkben: Szilveszteri menüajánlatunk - hányféleképpen lehet elkészíteni a lencsét?
Üdvözlettel, NoSalty