hozzászólások

leírás

Az ételízesítő elsősorban zöldségszárítmány.
Több, természetes úton szárított zöldség felhasználásával készül. Granulátum formájában megőrzi a zöldségek zamatát, mely a főzés során ismét felszabadul.
A lestyán vegetanövényként is ismert zöld leveleit elsősorban levesek és egytálételek fűszerezésére használják.
Az ételízesítőket főként levesek ízesítéséhez használják; emellett főzelékek, köretek, húsok, zöldségek fűszerezésére is alkalmas.
Napjainkban natrium glutamát "E621" - ízfokozó - nélkül gyártják, mely még kedveltebbé teszi a háziasszonyok körében.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Eredeti csomagolásban vagy szórásra alkalmas kiszerelésben, száraz helyen.

Ételízesítő alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!