Kókuszreszelék

Kókuszreszelék

Leírás

A kókuszdió kemény héja alatti bélszövet reszeléke, amelynek energiaértéke igen magas. A kókuszdió húsát kivájják, majd lereszelik és megszárítják, ez a kókuszreszelék. Sütemények tésztájába vagy krémekbe keverik, desszertre, fagylaltra szórják.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

100g Kókuszreszelék

fehérjetartalom

6.88 g

zsírtartalom

60.669 g

szénhidráttartalom

23.65 g

víztartalom

3 g

gramm kókuszreszelék?

Top ásványi anyagok

Foszfor

206 mg

Magnézium

90 mg

Nátrium

37 mg

Kalcium

26 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.3 g

Kolin

22.1 mg

C vitamin

1.5 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.8 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

6.88 g

Zsír

telített zsírsav

57.218 g

egyszeresen telített zsírsav

2.745 g

többszörösen telített zsírsav

0.706 g

ásványi anyagok

Kalcium

26 mg

Vas

3.32 mg

Magnézium

90 mg

Foszfor

206 mg

Nátrium

37 mg

Cink

2.01 mg

Réz

0.796 mg

Mangán

2.745 mg

Szelén

18.5 µg

szénhidrát

rost

16.3 g

cukor

7.35 g

víz

3 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.06 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.1 mg

Niacin - B3 vitamin

0.603 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.8 mg

Folát

9 µg

Kolin

22.1 mg

E vitamin

0.44 mg

K vitamin

0.3 µg

C vitamin

1.5 mg

B6 vitamin

0.3 g

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek