Top 13+1 szabadtűzön készült étel

A bográcsban főtt ételnek nincs párja. Olyan plusz ízt ad az ételnek, ami felejthetetlenné teszi a napod! Figyelj most, leves, pörkölt és egytálétel receptek jönnek!

A nyári jó időben mindent, ami bográcsban készíthető, érdemes valóban abban készíteni. Hogy miért? Mert egyszerűen azt a plusz ízt, amit a szabadtűzön való főzés ad az ételnek, sehogyan sem tudjuk összehozni a konyhai platnin. A tartalmas levesekbe könnyítésképpen kerülhet több zöldség. A pörkölt mellé bekerülhet a tarhonya, ha végig a kertben szeretnénk maradni. Az egytálakhoz pedig nagyadagos salátát tálalhatunk, ami ugyancsak a szabadban összedobható. De induljon is az ötletelés, keress egy receptet hétvégére most!

  1. 1.

    Tüzes csirkeleves

  2. 2.

    Bográcsos halászlé Marcsiséftől

  3. 3.

    Cserépköcsögben főtt pacalpörkölt

  4. 4.

    Sólet bográcsban Iluska konyhájából

  5. 5.

    Vörösboros őzpörkölt

  6. 6.

    Bográcsos palócleves

  7. 7.

    Bográcsos marhalábszárpörkölt

  8. 8.

    Kakaspörkölt bográcsban

  9. 9.

    Slambuc 6.

  10. 10.

    Borsos tokány bográcsban

  11. 11.

    Bográcsban rakott csirke

  12. 12.

    Bográcsgulyás Sylvia Gasztro Angyal konyhájából

  13. 13.

    Körmös csülökpörkölt bográcsban

  14. 14.

    Bográcsos patisszonos lecsó

Még több bográcsos receptet itt találsz!

...és ezt olvastad már?

15 praktika a stresszmentes kültéri grillezéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek