Top 13+1 szabadtűzön készült étel

A bográcsban főtt ételnek nincs párja. Olyan plusz ízt ad az ételnek, ami felejthetetlenné teszi a napod! Figyelj most, leves, pörkölt és egytálétel receptek jönnek!

A nyári jó időben mindent, ami bográcsban készíthető, érdemes valóban abban készíteni. Hogy miért? Mert egyszerűen azt a plusz ízt, amit a szabadtűzön való főzés ad az ételnek, sehogyan sem tudjuk összehozni a konyhai platnin. A tartalmas levesekbe könnyítésképpen kerülhet több zöldség. A pörkölt mellé bekerülhet a tarhonya, ha végig a kertben szeretnénk maradni. Az egytálakhoz pedig nagyadagos salátát tálalhatunk, ami ugyancsak a szabadban összedobható. De induljon is az ötletelés, keress egy receptet hétvégére most!

  1. Slambuc 6.
    adag
    Idő
    p
    Költség
    megfizethető
    Nehézség
    könnyű
    928
    Kalória
    24.6g
    Fehérje
    94.5g
    Szénhidrát
    50g
    Zsír
    Még több slambuc

Még több bográcsos receptet itt találsz!

...és ezt olvastad már?

15 praktika a stresszmentes kültéri grillezéshez

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...