17 tökéletes leves fél óra alatt a cidrire

Hűvös, borongós idő. Muszáj forró leveseket enni, hát nem? Imádjuk őket, és észrevettük, hogy ahogy öregszünk, az érzés egyre fokozódik. 17 tipp!

  1. 1.

    Petrezselymes zellerkrémleves

  2. 2.

    Erzsi néni fokhagymakrémlevese

  3. 3.

    Négysajtos leves

  4. 4.

    Fokhagymás tojásleves

  5. 5.

    Sárgaborsó leves

  6. 6.

    Brokkolikrémleves pestoval

  7. 7.

    Sáfrányos karfiolleves (Karfiolleves 2.)

  8. 8.

    Hagymaleves háromfajta hagymából

  9. 9.

    Csípős-édes kókusztejes sárgarépa-krémleves

  10. 10.

    Sütőtök krémleves 9. - baconchipsszel, tejmentesen

  11. 11.

    Pórés kukoricaleves

  12. 12.

    Paradicsomleves, bazsalikomos mozzarella golyókkal

  13. 13.

    Palacsintaleves

  14. 14.

    Vaníliás-fahéjas szilvakrémleves

  15. 15.

    Francia krumplileves

  16. 16.

    Zöldségleves sajtgombóccal

  17. 17.

    Római köményes céklaleves

Címlapról ajánljuk

A korai zsenge zöldborsóból készült a késői tavasz legjobb pesztója

A jóidő apró, zsenge és zöld sztárja, a magyar konyha elengedhetetlen alapanyaga, a nosztalgikus nyári fejtegetések alanya. Reméljük, mindenki rájött, hogy melyik hüvelyesről van szó: igen, a zöldborsóról! Fogtuk az idei első friss termést, és nem megszokott módon pesztót készítettünk belőle. Bár az ötlet elsőre merésznek tűnhet, mégis muszáj lesz kipróbálnod otthon.

Kristyán Fanni