15 magyaros egytálétel

A farsangi időszak nem csak a fánkokról szól. Ezek az utolsó pillanatok, amikor a téli melengető ételeket az asztalra varázsolhatod.

Miért imádjuk annyira az egytálételeket? Mert kevés munkával készíthetünk tartalmas lakomát sok embernek. Olyan klasszikusokat találhatunk közöttük, mint a bácskai rizses hús, a brassói aprópecsenye vagy a rakott krumpli. Ezek mellett most olyan recepteket szedtünk össze, amelyek a hagyományos ízek mellett a fantáziát is magukban hordozzák.

  1. 1.

    Sztrapacska pirítva

  2. 2.

    Lacikrumpli

  3. 3.

    Kelkáposzta-krokett

  4. 4.

    Toros káposzta Iluskától

  5. 5.

    Baconnel rakott krumpli

  6. 6.

    Tarhonyás csirkemell

  7. 7.

    Gyors tepsis burgonya debrecenivel

  8. 8.

    Brassói aprópecsenye 10. - egyszerűen

  9. 9.

    Hagymás-gombás csirkemáj

  10. 10.

    Krumplis tészta gombóc

  11. 11.

    Rakott karfiol a Maggitól

  12. 12.

    Agglegénytál

  13. 13.

    Rakott brokkoli

  14. 14.

    Hagymás burgonya-rétes

  15. 15.

    Hortobágyi húsgombóc

Olvastad már?

16 mohácsi specialitás a Busójáráshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek